A neonprém heveder az tartós?
Jobb mint a bör?
Mi az elönye?
Nektek bevált?
több félét is hívnak így. amit a decathlonban árulnak, ami műanyag kinézetű, az egy kalap kaka! kirepedezik a pereme és becsípi a ló bőrét.
viszont ami olyan anyag, mint a búvárruha, az nekem nagyon bevált!!! másfél év után vettem újat, akkor is csak azért, mert elvesztettem ló átköltöztetés közben, azóta ismét olyat vettem és másfél éve megvan. jobb, mint a bőr, mert simán ki lehet mosni, nem kell ápolni, jobb, mint bármi más, nem tud kirepedezni, mint amit fent említettem. még a zsinór heveder az, ami szerintem a legérzékenyebb bőrű lónak is jó, de hát az igen ronda...
nekem horzés van, ez nekem nagyon bevált, de ismertem olyat, akinek nagylovasban vásárolt volt és az hamar tönkrement.
az enyém kicsit sprődebb tapintás, ez a jó, a másik az szinte selymes, habszivacsos volt.
ilyenem van, ezt ajánlom:
Nem neoprém, hanem neoprén :)
De tényleg jó, elég néha vizes szivaccsal letörölni, és nagyon sokáig bírja, de a búvárruha anyagú sokkal jobb, mint a másik, amit szintén neoprénnek hívnak. Nálam a nagylovasos is bevált, 3 éve van meg (annyi, hogy kicsit megnyúlt)
Érzékeny bőrű lovaknál is nagyon jól használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!