Horze boltból milyen hevedert ajánlotok? (lent)
attól függ, hogy mennyit és mekkorát ugrasz és a ló olyankor maga alá vágja-e a lábait, ha nem, akkor teljesen felesleges, szerintem a lónak se lehet jó 4x akkora felületen izzadni a hasán, terepre, vagy sima pályázáshoz sem kell.
nekem ilyen van és ez álmaim hevedere, 3 év után (napi használat) most vettem újat belőle, pedig nagy baja még nem volt, de most kezdett csak el kicsit berepedezni, vagyis inkább mély ráncok kezdtek kialakulni benne. teljesen más, mint a többi neoprén heveder, nem olyan, mint a nagylovasos, vagy a decathlonos, sosem törtem fel vele a lovam én ezt nagyon tudom ajánlani! aztán úgy is olyat fogsz venni, ami neked tetszik. nekem a zsinóros vált még be nagyon, de az annyira csúnya, hogy rosszul vagyok tőle, ez legalább nem ronda, egyszerű tisztítani (nem úgy, mint a bőrt)
Nekem ilyenem van, mint amit az első válaszoló linkelt, csak a nagylovasban vettem fele annyiért :)
És 2,5 év, heti 6 napi munka után semmi baja.
Ha viszont indokolt, akkor neked lehet, hogy ugráshoz nem árt egy hasvédőset beszerezned, vagy csak külön egy hasvédőt.
Ha már volt, hogy megsértette a patkó, akkor kell a hasvédő. Talán elég a kishasvédős: [link]
Lehet, hogy érdemesebb a nagyhasvédőset venni, ebből 2 féle van, csak az egyik sokkal drágább:
Én amikor veszek a packóknak cuccot, belegondolok, hogy ha a helyükben lennék, melyik lenne az ideálisabb. Ebben az estben biztos nem lenne jó, ha ves patkóval rúgnám a hasamat, ami nem kis erő! :D
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!