Melyik nyereg? Milyen nehezek, kényelmesek, stb?
Most állok új nyereg vétel előtt.Eddig szövet Daslö univerzálist használtam ,de most átváltok Kentaurra.(Hál isten a sok gyűjtögetésnek,meg sporolásnak vége egy időre:D)
Szóval mi a véleményetek ezekről a nyergekről?
-Kentaur Titan
-K.Triton
-K.Naxos
-K.Olympic?
szerintem itthon kevesen vannak, akik ezt mind kipróbálgatták, azon egyszerű oknál fogva, hogy még csak nem túl rég óta lett elérhető a márka kb. minden lovasboltban és még nem sokat lehetett használtan megkapni.
félre ne érts, nem akarlak lebeszélni, mert jó nyergek, csak éppen semmivel sem jobb, mint egy Neizer, csak a cseheknél készül. Én ennyi pénzből inkább a lovamra csináltatnék egyet Neizerrel, az kb 180.000 ft és az tuti jó lesz, míg ha ezt megveszed a boltban nem igazán kapsz kipróbálási lehetőséget és nem biztos, hogy jó lesz a lovadra... azért fontold meg!
(és bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam)
1. kommentelő:)
a Kovács lovasból le lehet hozatni és kipróbálni:)edzőm is letud egyet hozatni,meg én is próbáltam már és eddig egy csomó nyereg közül ő volt a legszimpibb.:)
Neizert nem próbáltam még:)
de köszönöm a válaszodat,meg a többieknek is:)
esetleg a többiről nem tud senki vélemént írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!