Angol nyereg alá western alátét?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem tudom mennyire buta kérdés ez, de mi van akkor, ha angol nyereg alá western alátétet rakok? Azért gondoltam rá, mert a western alátétek annyira jó melegek, meg vastagok, hogy télen terepen el tudnám képzelni a lovamnak. Még nem próbáltam. Nagyon nem passzol a kettő kialakítása?
2014. jún. 18. 15:53
1/4 anonim válasza:
Sajnos általában nagyon nem passzol, mert a western alátétnem ér le addig a ló oldalán, mint a normál angol alátétek és így nem ér le a nyeregszárny alatt végig. Ha találsz nagyobb méretűt, akkor ugyan kicsit képzavar, de kit érdekel, ha neked tetszik, a lovadnak kényelmes, akkor ne foglalkozz vele, hogy mennyire passzol össze. A méret jó legyen, a többi abszolút egyéni dolog. Ha neked bejön, tedd!
2/4 anonim válasza:
Annyi lehet a bökkenő, hogy ha vastag az alátét (mint ahogy általában vastag), eltartja a nyerget a ló hátától, beszűkíti azt. Lehetőleg próbálj ki egyet, hogyan áll, hogyan izzad meg benne a ló (vannak-e száraz foltok) és ha ez rendben van, akkor ha neked mindegy, hogy hogy néz ki, használd. Mondjuk annyira hosszú és széles nem lehet, hogy a melegítő funkciójáért érdemes lenne ezzel nyergelni. Ha nyírt a ló, rádobsz egy pokrócot vesetájékra vagy egy munkatakarót és probléma megoldva.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:))
2014. jún. 18. 22:39
4/4 nincshozzáfantáziám válasza:
Ha a lónak jó miért ne? Én is menetem már így de csak azért mert a lóra nagy a hevederem és maxra be van húzva. (De már vettem neki kisebbet ezért nincs már rá szükség.) de azért tegyél be alá egy angol alátétet is azért hogy ott ahol lelóg a westwrnről nehogy kidörzyölje a lovad oldalát. és szerintem nem hülyeség hanem praktikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!