Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Estetek már le lórol? Hogyan?

Estetek már le lórol? Hogyan?

Figyelt kérdés
Én ugy h vágtában (szabadon) elvitt a ló és leestem XD veletek hogyan történt??

2014. júl. 3. 09:28
1 2
 11/13 KGabi0000 ***** válasza:
7 éve lovagolok de már jó párszor estem,párra már biztos nem emlékszem,az utolsó esésem 2 hete volt.Egy nagyon ijedős lovon ültem,akit napi szinten lovagolnak.A ló 3 napja nem volt lovagolva a rossz idő miatt,bemelegítésnél hirtelen beugrott vágtába és egy jó nagyot bakolt.Én előre estem a nyaka mellé,de az egyik lábammal még kapaszkodtam,a ló megállt én meg szépen elé estem.A fejem 10 cm-re ért földet egy oszloptól.Táborban egy makacs pónin lovagoltam,akit egyébként nem szoktak lovagolni,csak most felültünk rá páran szőrén,hozzáteszem eléggé furcsa,mert ha a farához ér a lábad felszállás közben,akkor már bakol.Nyugodtan körbe-körbe ügettem,amikor mondták,hogy ugrassam be vágtába,ott úgy van,hogy két pálya L alakban van összakötve,na én pont az összekötésnél próbáltam meg beugratni,de az kiugrott oldalra én meg oldalra estem.Mindenki rajtam röhögött,de akkor már nem,amikor egy fiú csak megpróbált ráülni,de ahogy sikerült,bakolás közben pattant le a póniról.A többi esésemre már nem nagyon emlékszem,de már volt vagy 10.Egyszer gallopoztunk át egy nagy mezőn és 3-an voltunk.Az első lovas hirtelen megállt,még a másodiknak is sikerült,de a harmadik lovas én voltam,és én már nem tudtam megtartani magam,ezért előreborultam a hirtelen megállástól.
2014. júl. 4. 13:26
 12/13 maryou válasza:
Én mégcsak egyszer estem le. Lépésből kellett beugratnom vágtába, az első körnél nem volt még semmi gond, aztán egyszercsak elkezdett galoppozni és nemtudtam megtartani a lovat és leestem. Majd felakart ágaskodni,de az edzőm megfogta, szerencsére komoly baj nem történt.
2014. júl. 5. 17:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Nos...én nem mondanám, hogy leestem...inkább megtanultam repülni xd

Nem volt jó idő..sőt épp hogy nem esett az eső, szóval a szél is fújt én meg lovagoltam a karám hátsó részében(ahol van egy rakat zörgő,csörgő pacit irritál fa.Aztán elkezdett ugatni még a kutya is meg stb. pont könnyű ügettem és a Ropi(paci) bakolt egy szépet én meg pont kiemelkeddtem a nyeregből, aztán meg még "szórakozott" egy kicsit én meg áttrepültem a karámon xd a Ropi meg vágtázott 3-4 lépést és valami csoda folytán észrevette h én a földön fetrengek és nem a hátán ülök...pislogott is nagyokat xd

Meg egyik ismerősömnek is volt egy esése...nah az dúrva volt.Én már végeztem a lovaglással és még maradtam a loviban és néztem, hogy hogyan lovagolnak a többiek...osztályban mentek 3-4-en. Mikor már az óra végéhez közeledtek természetesen elkezdtek vágtázni az ismerősöm alatt már nem tudom pontosan mit csinált a lova de pont egy cölöpre esett rá(furi karám volt)...én csak néztem h mivan vele de aztán láthatólag semmi baja nem volt(pedig pont a gerince közepét találta el a cölöp)és visszaült.

2014. júl. 15. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!