Estetek már le lórol? Hogyan?
Nos...én nem mondanám, hogy leestem...inkább megtanultam repülni xd
Nem volt jó idő..sőt épp hogy nem esett az eső, szóval a szél is fújt én meg lovagoltam a karám hátsó részében(ahol van egy rakat zörgő,csörgő pacit irritál fa.Aztán elkezdett ugatni még a kutya is meg stb. pont könnyű ügettem és a Ropi(paci) bakolt egy szépet én meg pont kiemelkeddtem a nyeregből, aztán meg még "szórakozott" egy kicsit én meg áttrepültem a karámon xd a Ropi meg vágtázott 3-4 lépést és valami csoda folytán észrevette h én a földön fetrengek és nem a hátán ülök...pislogott is nagyokat xd
Meg egyik ismerősömnek is volt egy esése...nah az dúrva volt.Én már végeztem a lovaglással és még maradtam a loviban és néztem, hogy hogyan lovagolnak a többiek...osztályban mentek 3-4-en. Mikor már az óra végéhez közeledtek természetesen elkezdtek vágtázni az ismerősöm alatt már nem tudom pontosan mit csinált a lova de pont egy cölöpre esett rá(furi karám volt)...én csak néztem h mivan vele de aztán láthatólag semmi baja nem volt(pedig pont a gerince közepét találta el a cölöp)és visszaült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!