Mi értelme volt erőltetni a versenyt?
Ruffian halála lovas körökben ugye ismert.
Nem értem , hogy amikor beütötte a vállát indításkor, akkor a zsoké miért nem állította meg a lovat?
Az én véleményem az, hogy a jobb mellső lába pont az miatt tört el, mert beütötte a bal vállát, ezért a terhelést a jobb mellső lábára tette. A fiatal csikónak ez által szétrobbant a lába.....
Miért nem vonták felelőségre a zsokét? Egyáltalán miért engedték vissza a lóra? Ugyanis már elötte se tartotta be az utasításokat!
Mélyen felháborít hogy egy eredményes csikó ilyen hamar és ilgen csúnyán végezte életét!
Na igen. Ezt kérdem én is miért nem tettek rá másik zsokét?
A versenyre kitérve azt se értem miért engedtek a médiának? A tréner megmondta a tulajnak hogy túl korai egy ekkora verseny neki de képes győzni. Az eredeti felvetelt nézve Ruffian meg is verte volna a mént mert már egy fejjel előrébb volt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!