Van értelme ennek, mi a véleményetek?
Bár nem tudom milyen állapotban van a ló, de szerintem az alapokat még rajta is meg tudod tanulni. Nyilván nem 150 centis akadályokkal fogod kezdeni az ugratást (a lovadnak is meg kell tanulnia, ha előtte még nem ugrott), először a technikát tanulod meg apróbb akadályokon, cavalettiken, stb. Ebbe azért még nem rokkanna bele a lovad szerintem. És lehet, hogy az első pár edzésen rájössz, hogy ez mégsem a te világod, akkor pedig nem szükséges új ló.
Bár ha tényleg érdekel a dolog, akkor előbb-utóbb úgy is lovat kell venni hozzá. Ha úgy gondolod, hogy anyagilag tudod finanszírozni a két lovat, és időd, energiád is lenne mindkettőre, akkor szerintem nincs baj a lóvásárlással. Azt pedig teljesen megértem, hogy a mostani lovadat nem adod el, ez szerintem is természetes dolog. Viszont így kénytelen leszel 2 lovat tartani ha ugratni akarsz. De először mindenképpen próbáld ki, hogy milyen is az ugratás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!