Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintem megsérteném az...

Szerintem megsérteném az emlékét a régi lovamnak, ha újat vennénk. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Volt egy kedves sportlovam, aki megtanított versenyezni, és igazán szeretni a lovaglást, de mikor nem bírták a lábai a terhelést, a szüleim nem voltak hajlandóak tovább tartani őt, arra hivatkoztak, hogy nincs elég pénzük, és eladták iskolalónak. Azóta nem tudom, merre járhat, de nincs olyan nap, hogy ne hiányozna. Most azt mondják, hogy sportolnom kellene, és kezdjek el megint edzeni, ki is néztek egy-két eladó fiatal sportlovat. De nem tudok úgy lóra ülni, hogy ne az előző lovamhoz hasonlítsam, és azt nézzem, hogy miben rosszabb nála minden más ló...
2014. jún. 28. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem sértenék meg az emlékét. Tudom hogy rossz de az életnek tovább kell folynia. Gindolom jo helyre adták el a szüleid és boldog a paci de ne hagyd csak ezért abba a lovaglást a sportot.

És szerintem ha megkapod a pacit akkor meg fogod szeretni csak idő kérdése lesz és attól hogy őt is fogod szeretni a másik paci is mindig a szívedben élhet

2014. jún. 28. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt magadnak kell eldöntened,mi igazán csak véleményt mondhatunk.

Egy éve el kellett altatni a lovamat súlyos betegség miatt,és hidd el,ez még sokkal nehezebb mint amikor az ember eladja,abban is volt részem.Az esetet követő pár hétben komolyan elgondolkodtam,hogy abbahagyom az egészet,mert úgyse találok még egy olyan lovat amilyen ő volt;hiába nem volt tökéletes,de a legjobb barátomat vesztettem el. Aztán elkezdtem lovagolni édesapám lovát,és meglepően jól összecsiszolódtunk,igaz,hogy korántsem olyan mint az én lovam volt,de úgy gondolom hogy minden ló egy egyéniség,csakúgy mint mi,és mindegyikük önmagáért szerethető.A mai napig is rettenetesen hiányzik a lovam,de nem érzem azt,hogy ezzel megsérteném az emlékét. Szerintem adj egy esélyt egy másik lónak is,mindegyikük megérdemli.

2014. jún. 29. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Kettes, rád is vonatkozik. Lepasszoltad a beteg lovat, a helyett, hogy meggyógyíttattad volna vagy elaltattattad volna, aztán utána még te vagy kiborulva? Mit szóljon a szerencsétlen ló, aki azóta ki tudja hanyadik kupecnél sínlődik, ha ugyan még el nem küldték "olaszországi társasutazásra"
2014. jún. 29. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Az életben rengeteg lovat fogsz még lovagolni és elveszíteni.Nem szabad leragadni az elsőnél..miért sértenéd meg az emlékét?Persze szeretted,ő volt az első lovad,de találni fogsz egy nála jobbat,hidd el.Én is tavaly adtam el az első lovamat 2 év után,mert nem tudta teljesíteni már azt a szintet,amit kértem tőle..egy extra hobbyló volt,de semmi több.Én pedig fejődni szerettem volna,nem leragadni az első lónál.De imádtam azt a lovat,nagyon hiányzott az elején,de csakhamar megtaláltam a világ legjobb lovát,akivel azóta már versenyzem,és szuper ló! :)(a mai napig látogatom az első lovam,hisz a szomszéd faluban van egy kislánynál)
2014. júl. 1. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!