Mit csináljak? Még mindig a régi pónit szeretem pedig kinőttem.
Én biztosan megvenném a lovam mellé a pónit is, főleg h a ló társas állat, szóval ha nem bértartásban van, akkor kell mellé egy másik patás, és erre a célra amúgy is mindenki a pónikat részesíti előnyben, mert nem kerülnek annyiba mint egy "rendes" ló. Ha meg jóba vagy a póni gazdájával az mindenféle képen előny, gondolom olcsóbban adj oda neked, tudsz alkudni esetleg, vagy a részlet fizetést is meg tudod beszélni.
Amúgy meg ne ess kétsége, össze fogsz szokni a mostani lovaddal is hidd el, csak kicsit több időre van szükségetek, ez érthető, hiszen a lónak most még új minden, és neked s furcsa, gondolom. Ha a célod a versenyzés akkor semmiféle képen ne add el, a pónival erre nincs lehetőséged!
Ha meg nem tudod megvenni, akkor járj ki hozzá minél sűrűbben, a lovaknak rendkívül jó az emlékező képességük, tehát nem fog elfelejteni ha pl. 1 hétig nem lát.
Szia!
Hát, nem tudom, én egy makacs, neveletlen póniba szerettem bele, 145 cm magas, én hozzád hasonlóan 175 cm vagyok. Én is ugratok, díjlovaglás is ment (persze nem a pónival), a szüleim beleegyeztek, hogy lovat kapjak. Gondolkodás nélkül a pónit választottam, nem érzem és soha nem is éreztem kicsinek (mondjuk fjord, és elég kerek, ráadásul erős is, nem hiszem, hogy később bajok lennének), és tudom, hiszek abban, hogy belőle is lehet jó lovat csinálni, rengeteg munka, satöbbi, de sikerülni fog. Az edzőm csodálkozott, azt hitte én is egy sportlovat fogok kapni, hiszen választhatok, de nem érdekel, mit csináljak, ha a pónimat szeretem? Azóta teljesen jól megvagyunk, már szépen megy száron, fejlődik és egyetlen egyszer sem bántam meg, hogy nem vettem valami szipi-szupi sportlovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!