Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Baj hogy 14 évesen a régi...

Baj hogy 14 évesen a régi zenekarokat szeretem? (lent)

Figyelt kérdés

Mármint ezeket: Edda,Ossian,Zorall,Republic,Kárpátia,stb.

Persze meghallgatom az D'n'B-t és a dubstepet is meg szeretem őket de a magyar zenéket amiket mondtam szinte kívülről tudom...

és az oszt.társaimnak se beszélek róla mert félek h még ki közösítenének vagy vmi...

2013. ápr. 12. 21:12
1 2
 1/11 lili0828 válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem baj.. ez a te stílusod, sennkinek semmi köze hozzá.
2013. ápr. 12. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

öröm látni hogy vannak még ilyen 14 évesek:)

én se vagyok sokkal idősebb :) 16f és ilyenek a kedvenceim : led zeppelin,beatles,the doors,rolling stones,kiss de még vannak ilyen pólóim is szóval szerintem nincs mit szégyelned ebben inkább legyél büszke rá hogy van izlésed

2013. ápr. 12. 21:18
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen Igen. :D

Nekem is vannak pólók,aláírások,CD-k

Meg koncertekre is kijárok.. :)

Köszi a válaszokat kicsit megnyugtattatok..

2013. ápr. 12. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem gáz.

Sőt,szerintem a Kárpátia meg a Republic azért ma is népszerű,tehát azért annyira nem régi.

A többit kevésbé ismerem.

De ezzel amúgy semmi baj mert ez a te ízlésed.

Én meg Mo-n alig ismert,külföldi zenéket szeretek (orosz,német,olasz,svéd,francia főleg).Engem meg lehet ezért röhögnének ki.

De én éppen annak örülök hogy nem a világhírű,minden tini által körülrajongott zenék a kedvenceim.Pláne ha az amerikaiakról van szó.(a nemzettel annyira nincs bajom,de mindenhonnan az folyik).

16/L

2013. ápr. 12. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem baj miért lene az nekem az altató zeném csecsemő koromban az EDDA volt mainapig imádom a zenéiket az összes albumjuk meg van az első lemezüktől egészen a legújjab 2012 lemezük ig.De a többi zenét is szeretem amit felsoróltál.

Én se vagyok öreg 23 éves szóval szerintem nem gáz

2013. ápr. 12. 23:08
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

13-14 éves korom óta, akkor "fedeztem fel magamnak" én csak régi zenéket hallgatok. A '60-as évektől kezdve... és leginkább a magyarokat. Imádom az Illést, az Omegát, Máté Pétert, Neoton Famíliát stb.

Van egy nagy nagy kedvenc énekesnőm, az összes bakelit lemeze megvan dedikálva!!

Annyi koncertjén voltam már, hogy már ismerősként üdvözöl és a nevem is tudja!

De a külföldieket is szeretem, szintén a '60-as évektől.

Rengeteg dalszöveget tudok fejből én is!

Úgyhogy szerintem egyáltalán nem gáz! Én örülök is neki ;)

19/L

2013. ápr. 12. 23:12
 7/11 Balu86MH válasza:
Kárpátia az nem régi, 5-6 éve lett felkapott :D
2013. ápr. 13. 07:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Dehogyis, sőt! Szerintem nagyon is jó, hogy ilyeneket hallgatsz, de megtudlak érteni, ennyi idősen engem is elítéltek a zenémért, én e nagyon híreszteltem az ízlésem.
2013. ápr. 13. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Legyél rá büszke! A világ jobb hely lenne,ha az igazi értékeket képviselők bátran vállalhatnák magukat,nem csak azok,akik olyasmit hallgatnak,hogy a macskák öngyilkosak lesznek és/vagy nem lehet eldönteni,hogy építkezés zaja,vagy "zene" szól,esetleg beköltözött pár herélt chipmunk a lejátszóba..:-)
2013. aug. 5. 01:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja és így meg,hogy hallgatsz többfélét is,pláne bevallhatod,hogy érdekelnek az újdonságok,de a régi értékek is. Aki ezért elítél,az "csőhallású".;-)
2013. aug. 5. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!