Légyszi ne azzal kezdjétek, hogy előb tanulj meg rendesen lovagolni, és hasonlókkal :)
3 éve lovagolok, de nem vágtázok,kevés a ló, sok az ember....Találhatok úgy feles bértartó társat hogy ennyi a tudásom? Nagyon szeretnék lovat, de tudom hogy mekkora költség, és hogy hatalmas felelősség egyedül. De talán így a "saját ló " érzés is meglenne, és esetleg fejlődhetnék is...
Tudatnak persze, hogy jobb, de te odaadnád egy ennyire kezdőnek a lovadat, hogy olyankor lovagoljon rajta, amikor te nem látod?
2014. jún. 21. 01:13
12/19 anonim válasza:
Simán odaadnám, miért is ne? Mi kárt tud tenni egy 700 kilós lóban?
2014. jún. 21. 17:57
13/19 anonim válasza:
Hát, elég sok kárt tud benne tenni... sőt, ahhoz, hogy kár essen a lóban, még csak annyi sem kell, hogy hozzáérjen... Most ezt a 700 kilót úgy írtad, mintha csak az okozhatna kár egy ekkora állatban, ami nagyobb nála.
2014. jún. 21. 20:32
14/19 anonim válasza:
Ez nem volt válasz a kérdésre. Felteszem még egyszer: mi kárt tehet a lóban?
2014. jún. 22. 18:31
15/19 anonim válasza:
Kiköti a karámhoz és a ló fennakad, elengedi terepen, bántja a száját, szétüti a hátát, össze-vissza segítségeket ad, megitatja munka után, nem veszi észre a sántaságot, túlhajtja, nem sétáltatja le, terepen nem megfelelő jármódot választ, feltöri a szerszám, elkapatja és még sorolhatnám.
2014. jún. 23. 04:36
16/19 A kérdező kommentje:
Ok. A kérdésben leírtakról már egy ideje letettem.
De azért nem tegnap láttam előszőr lovat. Tök aranyos feltételezéseid vannak, amit abból szűrsz le, hogy megfelelő,és elegendő számú ló hiányában nem vágtázok, mint sokan mások is nálunk .Innentől kezdve kizárt ugye, hogy bármit is tudjak róluk? ... Azért 3 év alatt nem csak nézegettem a lovat.De tényleg,keresd mindenkiben a hibát ismeretlenül nyugodtan.
2014. jún. 23. 07:10
17/19 anonim válasza:
Ez nem neked szólt, kérdező, én nem feltételezek rólad semmi, ez egy elméleti okfejtés.
2014. jún. 23. 21:06
18/19 anonim válasza:
Ez egy hülye parázás, nem elméleti okfejtés. Aki ennyire parás, annak semmilyen felestárs sem való, és azt is nagyon meg kellene fontolnia, melyik lovardába adja be a lovát panzióba, mert egyikben-másikban olyan lovászok vannak, hogy még egy gumilabdát sem bíznék rájuk jó szívvel. :)
2014. jún. 24. 07:57
19/19 anonim válasza:
Ezért nem is lesz felestartója a lovamnak soha. :) Láttam már nem egy lóbolondot más lovát tönkrevágni, én nem kérek belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!