Hol tudom megkeresni a rég eladott lovakat?
Akinek eladtad, az már tovább adta?
A lóútlevél irodát felhívhatnád, hátha jelölés alapján meg tudják mondani.
Messze nincs az összes ló jelentve, mivel nagy részüknek még nincs lóútlevele, de még sütése se. Na meg az útleveles lovaknak sem mindig valódi az útlevele, lásd kupecek: "milyen fajta ló ez?", "itt vannak a papírok,tessék válogatni". Meg sokan nem íratják át a tulajt sem vásárláskor.
Szóval így baromi nehéz a lovak nyomon követése. Ha te adtad el és jóban voltál a vevővel, akkor meg leet kérdezni, hogy ha esetleg eladta, akkor merre ment tovább, de ugye ez nem megbízható, mert hazudhat is.
Próbálkozni kell, de nagyon sokszor nem kerül elő a keresett ló.
Azt nem tudjuk, hogy le vannak-e sütve.
A másik, hogy egy hívásba még senki nem halt bele. Max. nem mondják meg, ki a tulajdonos, de én valószínűsítem, hogy mégis van rá esély, mert nem egy helyről hallottam, hogy úgy kellett kinyomozni, kinek a nevén van a ló, mert aki eladta, az nem íratta át, nem volt meg a betétlap, stb és ahhoz, hogy át tudják íratni, valahogy meg kellett találni azt, aki akinek a nevén volt a ló hivatalosan. Ez mondjuk nem az az eset, hogy pusztán kíváncsiságból kérdezősködtek, mint ahogy te szeretnéd, de egy próbát megér, két perc alatt kiderül, adnak-e infót vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!