Miért nincsenek a mai 14-16 évesek között lovas fiúk?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a (számomra) idősebb korosztályban elég sok férfi lovagol.
Viszont a saját korosztályomban pl egy ilyen fiút sem tudnék mondani.
Akiket lovasokat ismerek, a nagy részük elég sznob lánx, illetve nagyon elfoglaltak. Sokszor jó lenne olyan emberekkel beszélgetni akiknek hasonló az érdeklődési körük. Erről jutott eszembe, hogy a fiúk talán kevésbé nagyképűek, de lovas fiúkat nemigen látni... Szóval így jutottam el a kérdésig. Nem igazán értem, hogy miért nincsenek(vagy csak nagyon kevesen vannak) lovas fiúk.
2014. máj. 31. 19:41
1/11 anonim válasza:
azért nincsenek mert nem akarnak a nagyképű sznob lányokkal vegyülni.
2/11 A kérdező kommentje:
hááát nem feltétlenül kell...:) Csak kellemetlen mikor lenéznek és egyebek..
2014. máj. 31. 19:54
3/11 anonim válasza:
Egyszerűen más érdekli őket. Nálunk is a fiataloknál elvétve találni fiút, de idősebb 30-50-es korosztályban több a lovas. Pl egyik ismim is 23 éves fejjel kezd most lovagolni.
4/11 anonim válasza:
Sztereotípia. Fiú kocsizzon lány lovazzon, ezért van tele minden sznob p.csákkal, miköznem azok a fiúk, akiket amúgy szeretnék a lovaglást el se viszik még ló közelébe se, max véletlenül fedezik fel páran.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül értem, miért zárja ki a kettő egymást...
De köszönöm a válaszokat. :)
2014. máj. 31. 21:14
6/11 anonim válasza:
Nem feltétlen :) ahova én járok több ilyen korú fiú lovas van az egyik versenyez is 14 éves körül van de véleményem szerint ugyanúgy nagyképű lenéző mint néhány lány lovas.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor csak erre nincsenek :/
2014. jún. 1. 15:12
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez a korosztály fiúban csak akkor kezd el lovagolni ha esetleg háznál van saját ló. Én ismerek több ilyen lovas és a 90% nem lovardában tanult meg lovagolni!! Sőt azt veszem észre mifelénk már a lányok sem a lovaglásért járnak lovardába ;)
10/11 anonim válasza:
Bennem is felmerült már a kérdés, bár ahova én járok lovagolni csomó korombeli fiú is jár, és nem sznobok vagy beképzeltek. Az osztálytársaim sem lenézik a lovas lányokat, sem pedig beképzeltnek tartják őket, inkább hogy a szavaikkal éljek: ,,sexi ha egy lány jól tud lovagolni" :) tehát szerintem vannak páran, csak nem jelentkeznek :) am lehet hogy ez hulyeseg, de fugghet attol is, hogy merre laksz,ill hova jarsz, pl.: en Budapesten lakok de videkre jarok lovagolni, ott tobb a lovas fiu mint a fovarosban, de itt jobban megbecsulik a lovasokat mint kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!