Vannak-e olyan természetes növények, amik elősegítik a ló sörényének növését?
Nem tápszerekre gondoltam,hanem akár a kertben megtermelhető zöldség-gyümölcsre,ami esetleg a sörény növését elősegítí,dúsabbá teszi.
Milyen növény javítja a ló kondícíóját a legjobban,miben van számára a legtöbb vitamin?
És még a kérdésem ez:
A lovamnak ki volt kopva a sörénye,mert olyan helyen volt,hogy ki tudta dörzsölni,most hogy hazahoztam megnőtt neki,levágtam egyenesre,azóta nőtt jópár centit,és még fog.Az a helyzet,hogy túlságosan dús.Ez azért van,mert lenyírtam a végét ezelőtt,vagy az új/jobb étrend miatt?
Szeretném ha inkább pár centivel hosszabb,kevésbé dús lenne,olyan dolgok vannak a piacon,amik ápolják a sörényt?Ritkítani nem akarom.(Ja és még 3,5 éves,szóval az üstökénél még az a tipikus csikósörény van.)
Nincs bőrbetegsége,semmilye.
Nem értem, mit is akarsz valójában. Először azt írod, hogy dúsabb legyen, aztán meg azt, hogy túl dús, de nem elég hosszú... Nincs semmilyen olyan szer, ami a mi kényünkre-kedvünkre változtatná a ló sörnyének természetes tömöttségét és a növekedés gyorsaságát.
A sörényt nem ollóval kell vágni, hanem tépőkéssel tépni, így a dús sörény nem fog szétállni és sokkal természetesebb hatást kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!