Milyen zabla van itt a ló szájában?
Vagy csak a zablakarika kicsi? De nekem úgy tűnik, mintha valamilyen fém része a ló álla alatt menne át... De lehet hogy csak én vagyok a vak, nem tudom :P
Láttam, hogy beírtad, hogy nyelvleszorítós. Szerintem az inkább álladzó lesz. Elsőre baucherre gondoltam, de aztán rájöttem, hogy nem. :)
Másik fotód nincs esetleg róla? Próbáltam keresni és még próbálom majd később is, de erről a lovasról nem találtam, csak azt, hogy jóó sokféle zablát használ. :)
Igen, a kis karikába kell csatolni a pofaszíjat, ebből máris az következik, hogy a tarkóra fejt ki nyomást, a zablát feljebb emeli és ez a nyomás, ami a tarkóra kerül, tehermentesíti a nyelvet és a hordászt. Azzal reklámozzák, hogy a lovak jól elfogadják és puhábban támaszkodnak rajta.
De ez nem baucher... Nem tudok rájönni, hogy mi ez. Te látod esetleg, hogy kapcsolódik-e valahogy a kiskarika a másikhoz? Mert van a kettő között egy kis pöcök, de nem látom, hogy egybe lenne építve a kettő.
Koszi :)
Hat, en ugy latom mintha egyszeruen egy muanyag kis valamivel lenne osszekotve, de nem latom. De nem ol an mintha az alla alatt is folytatodna a zabla? Viszont lancra utalo mas nyomot nem nagyon latok...
Nem találtam olyat, ami a baucher típusúaknál jobban hasonlítana hozzá: [link]
(a szájrésze bármilyen lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!