Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kantárról?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm a válaszokat !

Még egy kérdés amin mindig elgondolkozom a zabla karikát hogyan kell feltenni a zablára ?

2014. ápr. 19. 21:33
 1/10 anonim válasza:
Nem lehet rossz.De nem biztos,hogy a Decathlon a legjobb hely az ilyen felszerelés beszerzéséhez
2014. ápr. 19. 21:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem ! Nekem tetszik , a közeljövőben megyünk majd a decatlonba és megnézem közelebbről is milyen a bőre és hogy masszív e ! Nézelődtem a Horzenál is meg a nagy lovas kft.-nél is ami még közel van de nem találtam olyan kantárt ami nekem tetszene :/
2014. ápr. 19. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Zablakarikát zablára? Mire gondolsz? Zabla gumira? Az nyúlik akkorát, hogy át tudod húzni a karikán, csak egy kicsit erőlködni kell vele.

Én is szemeztem múltkor Decathlonos kantárral, csak nem volt készleten, berendelni meg látatlanba nem merek.

Nekem alap Nagylovasos kantáram van, rendszeres ápolás mellett elég tartós darab.

2014. ápr. 19. 21:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ !
2014. ápr. 19. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerdán voltam a Decathlonban, ott fogdostam a kantárokat, egy 6000 ft-ost szúrtam ki. Hát, a minősége is olyan alacsony mint az ára. Tök kemény a kantár, alig hajlik, ha használva lenne megtöredezne, megrepedne. Onnan gondolom, hogy volt nekem is a kezemben egy ilyen árkategóriájú kantár, a fent említett dolgok történtek vele használat után, bár lehet hogy egy 10.000 ft-os más lesz, nem tudom, meg kell nézni.
2014. ápr. 19. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen kantáram van, amit a Decathlonban vettem, csak a fekete színű! Én teljesen meg vagyok vele elégedve, 1 éve használom, és semmi baja. Nagyon puha a bőr, én azért is választottam ezt, mert voltam rendes lovasboltban is, de ebben az árkategóriában, mint ez a kantár is van, csak kemény bőrből készülteket találtam, azt meg nem szerettem volna. Úgyhogy én bátran ajánlom, hogy vedd meg nyugodtan, szerintem nem fogsz benne csalódni.
2014. ápr. 20. 13:27
 7/10 A kérdező kommentje:
köszön egy próbát megér ;) megveszem :) Köszönöm a válaszok és majd meglátjuk nekem mi lesz róla a véleményem , de amikor megnéztem valóban nagyon puha volt a bőr ;)
2014. ápr. 20. 15:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Még én sem tudom , hogy feketét vagy barnát válasszam ugyan is első lóhoz , eddig a sötét barna színekben gondolkozom :)
2014. ápr. 20. 15:20
 9/10 anonim válasza:
attól függ hogy mire kell
2014. ápr. 20. 15:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát igen ha versenyre viszem akkor fekete de ha csak hobbira akkor barna :/
2014. ápr. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!