19 éves ló nagyon öreg már? Lehet még lovagolni?
Meg lehet venni a 19 évest is, ha 3-4 évet még kibír, akkor valamennyire megtanul rajta, oszt utána mehet "olaszországi társasutazásra" a lovacska, és vehet helyette virgoncabbat.
Az a lényeg, hogy a vételár arányos legyen a várhatóan rövid élettartammal.
Ha elmész megnézni, majd számolj be mindenről!
Én az enyémet nyereggel (bár nekem túl kicsi, meg a típusa sem jó, mert galopp munkanyereg - most eladó-), kantárral, izzasztóval, és kötőfékkel, és a származási lapjával vettem 24 éves korában (3 éve) 160 ezer forintért...tisztavérű Mersuch arab... ha megnyerte a tetszésed, alkudj, pimaszul! Én túl magas áron vettem, de már régóta ismertem, és elvakított az iránta érzett szeretetem, így buta módon nem alkudtam...most okosabb lennék, és 80 ezerrel indítanám az alkudozást...
már elnézést! mi az,h matuzsálem?!?!?!?!
nekem egy nagyon egészséges 19 éves lovam van, lehet vele ugrati, vágtázni, mindent, kivéve versenyekre nem járok! de még azt is ajánlották. most ellett meg 1 hónapja egy gyönyörű csődör csikót. imádom, és nekem is azt mondták,h ha kezdő vagyok, öregebb ló kell. úgyh én csak azt akarom mondan, h igenis a 19 éves lovat vedd meg, ami már " be van járatva", hidd el jól fogsz vele járni nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!