Miért mondta ezt? Tereplovagláson, ha valaki lemarad, másokat is veszélybe sodor?
Lehet szimplan arra gondolt, ha veled es a lovaddal tortenik valami es megbokrosodik elvagtazik veled valahova, akkor egyreszt a mogotted levo livak utanad mehetnek (ha rajtuk is gyakorlatlan lovas ul) + o aki elol van nem tudja mi tortenik esetleg nem hallja meg, ha jelzel neki es igy neki is olyan szituba kell belemennie pl. utanad vagtatnia a sajat lovaval, ismeretlen terepszakaszon es iranyba, hogy ok is ugyanugy megserulhetnek, amig teged keresnek.
Vagy egyszeruen csak annyi hogy ha te lemaradsz es veled lesz valami vagy a mogotted levokkel es o errol nem tud vagy nem tud idoben segiteni, akkor attol meg az o felelossege, ugyanis neki kellett volna egyben tartani a csapatot es eszrevennie a lemaradokat. Azaz veszelybesodrod őt, mert őt fogjak felelőssegre vonni. (de en csak az emberkirandulasokbol indulok ki, nem ismerem a lovasturakra vonatkozo pontos szabalyokat)
Köszi a válaszokat!!
Hármas, ezt miért tőlem kérdezed? Itt járnak terepre olyanok, akik nem tudnak vágtázni. Ha jól tudom, az oktatóm csak az ügetést oktatja futószáron. Ez rossz?? Bocsi, de kezdő lovas vagyok úgyhogy ne támadjatok le légyszi. Keresnem kellene valaki mást? Egyébként azt mondta egyszer, hogy a vágtától még messze vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!