Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lótartók, mit dolgoztok?

Lótartók, mit dolgoztok?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne , hogy kezdtétek, mennyi lóval. Mit tanultatok...Mit dolgoztok? 17 éves vagyok, jelenleg csak úgy tudok lovak közt lenni hogy takarítok és cserébe lovagolhatok, semmi esélyt nem látok arra hogy valaha lesz pénzem akár 1 lovat normális körülmények között eltartani. Valahogy nagyon rosszul esik, hogy egy csomó velem egyidős csak beleszületik a gazdagságba és virul.. El nem tudom képzelni mit dolgozhat az akinek van 20 lova, miből tartja fent őket?..

2014. ápr. 17. 16:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Lovam még nincs - remélem egyszer lesz - de ha tényleg ennyi meló van Pesten is és vidéken is akkor nem akarna valaki adni nekem és/vagy a páromnak is? :D Merthogy mi ezt baromira nem tapasztaljuk, hogy hűűűű, de sok meló lenne.... én jelenleg közmunkás vagyok, 64 ezerért, párom kapcsolatok révén jutott melóhoz, hogy ne dögöljünk éhen. Nagyon szeretnénk pacót, de jelenleg örülünk, ha a rágcsálókat (háziállatféle) és magunkat el tudjuk tartani a remek magyar munkalehetőségek mellett. Diploma kérdés: a biosz szak is büfészak? :D Merthogy arra készülök és hót ziher, hogy ki kell mennem külföldre már az MSc során, mert etológiát nem akarok csak az Eltén tanulni.... szóval, mint nem diplomás, de fiatal, dolgozni akaró nő és egy nem diplomás, de 42 éves, életerős, sok tapasztalattal rendelkező férfi, várjuk a zsíros állásajánlatokat... (Márha tényleg csak arról szólna a dolog, hogy akarni kéne dolgozni. Mert jó lenne, ha meló mellett bejöhetne annyi pénz, hogy nekünk is lehessen 1 lovunk. De mi úgy tapasztaljuk, hogy ez baromira nem akarás kérdése, hanem fenéknyalásé és kapcsolatoké...)
2014. ápr. 20. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!