Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti féltek a lovaktól? És ha...

Ti féltek a lovaktól? És ha igen miért? Tesztek azért valamit hogy ne féljetek? Hogyan reagálnátok pl. ha kitör veled a ló, vagy megmakacsolja magát? Privit írhattok! Azért érdekel, mert csak :D Priviben megindoklom.

Figyelt kérdés

2014. márc. 15. 19:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
meg ugye akkor ki se menj az utcára,akár mennyire tapasztalt ember vagy történhet veled bármi,az egész élet veszélyes... Zárd magadra az ajtót ,ki se gyere a lakásból,sőt ! a gépet is kapcsold ki,még a végén megráz az áram,ilyen mindenkivel történhet
2014. márc. 17. 19:57
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem félek tőlük :) 8 éve lovagolok, és volt idő, amikor féltem. Például volt két csúnya balesetem, egymás után nem sokkal, mindkét kezem eltörtem. Ezután féltem, de újra és újra felültem. MIndez 4 éve volt :)

Ha kitör velem a ló, megpróbálom körre fogni, hátul tartom a súlypontom, és előbb utóbb megállunk. Ha megmakacsolja magát, azért sem hagyom békén, nem szokásom ráhagyni egy lóra sem semmit, hisz sok-sok ilyen "najó, mindegy hagyjuk" alkalomból alakulnak ki a rossz szokások a lovaknál.

Személy szerint én imádom, ha egy ló bolond, ha bakol, ha ugrál. Azt nem szeretem ha fásult, és túl nyugodt :D A kihívások híve vagyok:D

2014. márc. 23. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!