Ti féltek a lovaktól? És ha igen miért? Tesztek azért valamit hogy ne féljetek? Hogyan reagálnátok pl. ha kitör veled a ló, vagy megmakacsolja magát? Privit írhattok! Azért érdekel, mert csak :D Priviben megindoklom.
Akkoriban tényleg nem tudtam lovagolni, hisz kb azelőtt egy hónappal ültem életemben először lóra. Nem fogom bizonygatni, hogy de igenis így történt, mert ha nem hiszed el, akkor nincs mit tenni.
A lovaglásnak meg semmi köze sincs ahhoz, hogyha pl rám lép egy ló. Hisz olyan lovak közelében ténykedtem, akikkel nem éppen foglalkoztak mindennap, féltek is egy-két dologtól.
De képzeld szoktam vezetni, de hogy jön ez ide? Itt arról van szó hogy igenis érhet komolyabb baleset lovak közelében. Mért, ha szerinted lovagolok, tán pont a vezetéstől fo*nék annyira?
Az a lány aki életét vesztette lovaglás közben, mert a lova elszabadult és irányt váltott, remélve hogy lova megáll, ő róla sem mondható az, hogy nem tudott lovagolni. Még is meghalt.
Nem vagy profi lovas, szó sincs erről, de ugyanúgy történhet baleset kezdőkkel és profikkal is.
"De képzeld szoktam vezetni, de hogy jön ez ide?"
x értette,neked elnézzük ,hogy hülye vagy :D Most ne akard már bizonygatni ,hogy a lovaglás szinte már öngyilkosság csak azért mert te valamiért hülyére gyilkoltad magad benne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!