Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti féltek a lovaktól? És ha...

Ti féltek a lovaktól? És ha igen miért? Tesztek azért valamit hogy ne féljetek? Hogyan reagálnátok pl. ha kitör veled a ló, vagy megmakacsolja magát? Privit írhattok! Azért érdekel, mert csak :D Priviben megindoklom.

Figyelt kérdés

2014. márc. 15. 19:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ugyan mi lenne ha megrúg? Eltörik a csontod? Belehalsz? Azért nem olyan veszélytelen ez.
2014. márc. 16. 12:55
 12/22 anonim ***** válasza:
jó,nyilván nem az,nem is azért mondtam,de hogyha nem ijed meg, vagy nem bántják,stb. a ló se kezd el csak úgy teljesen random módon rugdosódni.
2014. márc. 16. 14:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy egy iskolaló dobott le magáról, csak mert nem volt kedve menni. Ha úgy esek, le is bénulhatok akár.
2014. márc. 16. 17:09
 14/22 anonim ***** válasza:
71 % os. Ha tudnál lovagolni ,lehet nem érne ennyi negatív dolog. Azért mert nem akar menni nem szokott csak úgy ledobni. Egyébként egy betompított iskolaló nem is nagyon csinál semmit,örül ha megtud még mozdulni.... Kocsiba is eltörhet csontod és meg is halhatsz,lóról még nem mentettek embert tűzoltók ,kocsiból már vágtak ki embereket. Most akkor kocsiba sem ülsz ,mert veszélyes? D
2014. márc. 16. 17:40
 15/22 anonim ***** válasza:

Akkoriban tényleg nem tudtam lovagolni, hisz kb azelőtt egy hónappal ültem életemben először lóra. Nem fogom bizonygatni, hogy de igenis így történt, mert ha nem hiszed el, akkor nincs mit tenni.

A lovaglásnak meg semmi köze sincs ahhoz, hogyha pl rám lép egy ló. Hisz olyan lovak közelében ténykedtem, akikkel nem éppen foglalkoztak mindennap, féltek is egy-két dologtól.

De képzeld szoktam vezetni, de hogy jön ez ide? Itt arról van szó hogy igenis érhet komolyabb baleset lovak közelében. Mért, ha szerinted lovagolok, tán pont a vezetéstől fo*nék annyira?

Az a lány aki életét vesztette lovaglás közben, mert a lova elszabadult és irányt váltott, remélve hogy lova megáll, ő róla sem mondható az, hogy nem tudott lovagolni. Még is meghalt.

Nem vagy profi lovas, szó sincs erről, de ugyanúgy történhet baleset kezdőkkel és profikkal is.

2014. márc. 16. 18:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Egyébként én azért iskolalovak között nem csak ilyen lomha lovakat láttam már, némelyik kifejezetten hiperaktív. :)
2014. márc. 16. 18:08
 17/22 x) ***** válasza:
És kocsiban hány ember hal meg szerinted naponta? :) Sokkal több, mint lovaglás közben.
2014. márc. 16. 20:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Látom fogtad a lényeget.
2014. márc. 16. 20:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Kár ezen vitatkozni, többen vezetnek, mint ahányan lovagolnak. A lovaglás veszélyes sport, az ember idővel szerez annyi tapasztalatot, hogy fel tudja mérni, milyen képzettségű, viselkedésű lóval mi az, ami biztonságos és megérti a jeleket, ha akar, tud viszakozni. Az emberben mindig kell, hogy legyen egy kis tartás, hiszen a lónak saját akarata van, bármikor adódhat olyan szituáció pl. terepen, amire a ló váratlanul reagálhat. Biztonságos körülmények között viszont igenis meg kell próbálni érvényesíteni az akaratot és visszatérni ahhoz, ami a ló ellenállását kiváltotta és ha jogos az elvárás, akkor véghezvinni.
2014. márc. 16. 22:09
 20/22 anonim ***** válasza:

"De képzeld szoktam vezetni, de hogy jön ez ide?"

x értette,neked elnézzük ,hogy hülye vagy :D Most ne akard már bizonygatni ,hogy a lovaglás szinte már öngyilkosság csak azért mert te valamiért hülyére gyilkoltad magad benne....

2014. márc. 17. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!