Szerintetek mennyire lenne érdemes nyerget vennem?
A Nagy lóra kicsi, a pónira, meg nagy?!?!?!?!?!?!?!?!
Megközölted a kettőt??????????
Had gratuláljak.
Elárulok valamit. attól hogy évente csak kétszer használod, még akkor is venned elle egy kib.aszot nyerget a pónidra, meg ezekszerint egyet a lovadra is, mert csak szétgyilkolod mindkettőt. Hül.ye kis pi.csa.
Hoppá! :)
Ne használd a pónira azt a nyerget, mert sanszos, hogy kétszer beleférne, illetve a nyereg nem nyúlhat túl az utolsó bordán. Ha csak kis ügyességire mennél, nézz utána, kötelező-e a nyereg használata.
Mivel tudjuk, hogy a szőrén lovaglás nem túl jó a ló hátának, ahogy a nem megfelelő méretű nyereg sem jó, azt javaslom, vegyél egy olyan olcsó nyerget, ami illik a pónidhoz. Van időd, hogy jó áron kifogj olyat, ami passzol rá és semmiképp se legyen nagy lónak való nyereg.
Csak így privátban átküldte. D ha már így, akkor én is:
Az üzenet küldője: domciica
Az üzenet címzettje: Naf02
Az elküldés időpontja: tegnap 18:11
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Szerintetek mennyire lenne érdemes nyerget vennem?
"Ezaz!!!! Hagy törje fel a pónit a nem rávaló nyereg -.-' Tessék 35ezer alati vadonatúj.."
Az üzenet szövege: Kedves Naf02 te akartad, hogy kifejezzem az ilyen jelentéktelen emberről a véleményem! te egy tapintatlan ember vagy aki nem tudja, hogy is kell viselkedni egy közösségi oldalon, illetve milyen szavakat is használhatsz.. mert az cseppet sem számít, hogy kicsillagozod :) undorító ember vagy ha az én gyerekem lennél első napon a szelektív hulladékgyűjtő mellett végezted volna ha társaságban így viselkedsz! biztos erre neveltek hát ocsmány egy családod lehet, igaz nem ismerlek nem akarok úgy tenni mint te, hogy látatlanban szidok mást de neked is biztos csak az interneten nagy a szád! nem is tudom mit felejtettem el még írni neked, de nem is értem miért magyarázkodok neked annyit nem érsz! :)
Leszögezném.
Engem csak az érdekel, hogy egy hozzánemértő elkényeztetett kislány tönkretesz két(2!!!!!) lovat, azzal, hogy egy közös nyerget használ(holott állítása szerint több is van), ami az egyikre kicsi, a másikra nagy.
Az ilyen embernek, még hintaló sem való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!