Díjugratáshoz milyen ló lenne érdemes?
Nos tudom hogy ez nem fajta hanem lova választja .
Nem ez lenne az első lovam ezelőtt volt egy gidránom és egy magyar félvérem . szeretnék komolyabban nekiállni az ugratásnak itt a versenyzésre gondolok. milyen lófajta lenne mégis jó. 16 éves vagyok 5 éves korom óta lovagolok határozott vagyok viszont nem igaszán szeretem az agyas lovakat . Előre is köszönöm . És még egyszer tudom hogy ez nem fajta függő :) csak kíváncsiságból hogy hol kezdjek el milyen fajták között keresgélni :)
Pénztárcafüggő. Olcsóbb kategóriában kisbéri félvér, gidrán, pályát nem látott angol telivér, esetleg még a furioso, de ez már határeset (de vannak jó egyedei), én ezt, és a nóniuszt elfelejteném a magyar fajták közül, de még a shagyat sem feltétlenül erőltetném. Esetlegesen szóba jöhet az ügető, ez is inkább akkor, ha nem volt még pályán, és nagyon esetleges - vannak köztük nagyon szuper ugrók, meg kevésbé jók is, a vágtájuk viszont sok munkát igényel.
Drágább árfekvésben tetszőleges sportló (magyar, német, holland, igazából tökmindegy, nem ez dönts - a magyar sportló felmenői közt is a legtöbbször külföldi felmenőket találsz, emlegetik itt az oldenburgit pl, hát két oldenburgi csikója, ha MO-n születik, az már magyar sportló - no ennyit erről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!