Díjugratáshoz nélkülözhetetlen a hasvédős heveder?
Figyelt kérdés
Rajtengedély-vizsgázni és versenyezni szeretnék. Láttam hogy a legtöbb lovasnak hasvédős hevedere van, csak elvétve láttam olyat akinek nem az volt, ezért érdekel hogy mennyire fontos hogy hasvédős legyen, mennyire "nézik ki" az embert ha sima hevederben megy?2014. jan. 26. 20:06
1/2 anonim válasza:
Hasvédős heveder főleg annak a lónak kell amelyik úgy kapja fel a lábát hogy hozzáér a hasa aljához a patkóval és a patkósarokkal meg is sértheti magát. Szerintem egyáltalán nem kell ha nem kezdi ki a saját hasát a ló. Én pont az olyanokra nézek furcsán akik mindenfélével teleaggatják a lovukat pedig nincs rá szükségük és esetleg nem is tudják az igazából miért van.
2/2 anonim válasza:
Ha nincs is rá szükség, ez mondjuk azért nem árt, szóval inkább ezt tedd rá ugrósporthoz, mint bokszban álláshoz estére a fáslit, mert jól néz ki.
De igazából ha nincs rá szüksége a lovadnak, akkor nem muszáj, azt meg sz.d le, ki mit mond. Semmi sem muszáj, mert XY-nak is van. Azért muszáj, mert a ló azt mondja - és ő fogja megmutatni, szüksége van-e rá, vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!