Van ötletetek mit tudnék tanítani egy lónak? És bocsi a pontatlan írásért, telóról vagyok! BOCSI:-) És hálás köszönet annak aki válaszol! ♡
Úgy értem hogy például azt hogy az egyik mellső lábát maga alá teszi, és behajlítja a másik helyben marad .vegúl is nem tudom hogy mondjam gyakorlatilag meghajol!
Ennek a lónak az alapokat megtanítottam:fordulás,megállás ,ügetés-vágta parancsra.szoval az alapokat.Arra lennék kíváncsi hogy hogyan kell az ilyesmiket megtanítani !!! Azt már megtanítottam hogy mellette állok ésahogy hátrafelé lelépkedek egy kört ő úgy mozgatja a farát,és mellettemarad!nem egy nagy valami csak meg akartam nézni hogy mennyire jön be neki ez a műfaj.Egyből ráérzett.szoval várok ötleteket és ha esetleg tudjátok akkor azt is hogy kezdjek neki a megtanításához vagy hogy ti hogyan csinálnátok,vagy szerintetek hogy a legérthetőbb egy lö számára!!
Jahh!nehogy valami teljesen mást érsen!!aztán meg majd állandóan hajolgatXD
De azért várok hozzáértők tanácsait! És tippeket hogy milyen könnyű gyakprlatok léteznek!!!
L
Képzeld, nem lessz elkurt!
Amiket írtál ,abból az első kettőt tudja,vagis már elkezdtük, viszont kèrlek ne nézz hülyének tudom a többi gyakorlatokat is ,csak vártam még ötletejet! Nem teljesen világos hogy miér gondolod hogy én nem ismerem ezeket a gyakorlatokat! :-(
Mondjuk fektetést taníthatsz neki, és abból az ültetést is meg lehet. Földről spanyollépést + később mehet nyeregből is.
Viszont ami soha ne taníts meg neki az az ágaskodás és a hátra kirúgás. Jól mutatnak, de ha a lovad rászokik az istennek se tudod belőle kinevelni.
Amúgy amiket Valetta írt nagyon jó, inkább ezeket tudja a lovad, mint a trükköket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!