Elszökött otthonról egy bordeauxi dog kutyám. Mit tegyek, hol keressem? Hálás köszönet
Ha plakátok, hirdetések megvannak, akkor csak a kocsiázás marad, és esetleg környező menhelyeket felhívni....
Mi az, hogy soha nem volt elengedve? Meg volt kötve? Mert, ha egyszer elment, haza is talál, csak nem biztos szívesen megy oda vissza, ahol kötve tartották. Egy ismerősöm kutyája is megvolt kötve, elszökött, megismertem, beengedtem, szóltam neki. Érte jött, 2 nap múlva hozzám jött vissza, pedig csak egy napig volt itt.
Kedves ma 19:40!
Nagyon sok olyan kutya sem talál haza, amelyik sosem volt megkötve.
Figyeld a netboardon az elveszett-talált topikot. Remélem, előkerül!
Plakátok, hirdetések, rádió, ezek azok amiket tehettek ebben a helyzetben. A neten a talált kutyák topicot naponta többször is figyeld, esetleg a plakátokra írhatsz ki olyat, hogy a "megtalálónak busás jutalom" stb. Ez általában felvillanyozza a mai embertársadalmat..
Még a közeli menhelyeket is felhívhatod, és a gyepmesteri telepeket stb.
Szerintem te nem tehetsz többet..:/
remélem előkerül a kutyád.:/
Utolsó, van eszed.. előbb olvass, aztán "üvöltözz" :S
Minden menhelyre add le az adatait a kutyának, hátha valaki beviszi, és így tudnak segíteni. De tényleg mindenhová!
Amikor az én kutyám elszökött, akkor 12-re arrébb találták meg, elütve az autópályán. :S A megtaláló elvitte állatorvoshoz, ott mondta az orvos, hogy nyakörves, nem kóbor, hívja a menhelyet. Minket is azonnal hívtak, hiába akartunk pénzt adni a megtalálónak, nem fogadta el. Még vannak ilyen emberek! :)
Menhely, plakát, állatorvos, keresgélés! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!