Elszökött otthonról egy bordeauxi dog kutyám. Mit tegyek, hol keressem? Hálás köszönet
nem tudsz olvasni??!! soha nem volt még lánc közelében sem a kutyám...lehetnél kicsit körültekintőbb nem gondolod?? világosan le van írva, hogy sosem volt megkötve, a legjobb táplálékot kapta mindig, mindene megvolt, és nagyon szerettük!
azt, hogy nem volt még elengedve úgy értem, hogy kapun kívül okostojás, nem pedig úgy hogy láncra volt verve...
Nyomtass rengeteg plakátot és ragassz minden forgalmasabb helyre: buszmegálló, posta, élelmiszerbolt.
A környékbeli állatorvosokat hívd fel, hátha valaki megtalálta és megmutatta neki. Ha netalán van chip benne, az sokat segítene.
Egy trükk: írd rá a plakátra, hogy a kutya beteg és gyógyszer kell neki. Akkor esetleg megijed a megtaláló és hamarabb hazakerül.
Lassacskán kialakulóban van a bordeaux-i dg fajtamentés.
A netboard-on megtalálod őket.Ide jár a legtöbb állatvédő és itt egyeztetik a napi munkát,talált és keresett kutyáka.
Mivel elég nehéz regisztrálni,néha heteket kell várni arra,hogy beengedjenek,ha mailben elküldöd nekem a kutya adatait és elérhetőségedet,szívesen felteszem.
Véleményem szerint az ösztönei biztos haza vezetik, hisz biztos vagyok benne, h szeretetben nevelkedett. Az biztos, h mindig reménykedj benne, h meglessz. Tudod a dal is ezt mondja (,,Mindig van remény csak hinni kell...") Sose veszítsd el a reményt. Nekem is tűnt már el kutyim és rá egy hétre meglett. Hidd el meglessz azaz édes kutyi.
Sok szerencsét és ne szomorkodj!!
Tarts ki!!!
Az előttem szólók már szinte minden ötletemet elmondták.Esetleg -ha van helyi rádióadó- megkérheted a szerkesztőségben,hogy mondják be,hogy elveszett a kutyád.
Az állatorvosi rendelőkben történő plakátolást én is tudom ajánlani,ott szinte csak állatbarát emberek fordulnak meg,akik nagyobb valószívűséggel olvassák el és veszik komolyan az üzenetet.
Egy Bordeaux-i dog elég feltűnő jelenség, remélem sikerül megtalálni, kívánom a legjobbakat!
Ajánlom ezt az oldalt, ide, ha egy emberke talál egy állatot, felteheti, hogy a gazdája megtalálja, illetve elveszett kedvenceiket kereső gazdik is hirdethetnek. Tedd fel, és nézz körül, hogy nem találta-e meg valaki.
Sok szerencsét, drukkolok, hogy megtaláld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!