Milyen lovat válasszak?
Figyelt kérdés
Már elég jól haladok a lovaglással és szeretnék egy saját lovat ! A neten milliónyi lófajta van ! De még is melyik a nekem való ?! Azt szeretném ha nyugodt,kanca,nagy léptű,gyors,barátságos,tanulékony lenne. Légyszives Segítsetek !2014. jan. 10. 20:31
3/13 A kérdező kommentje:
Már bocs de én lovat szeretnék.Ezeket a rossz vicceidet tartsd meg magadnak !
2014. jan. 10. 20:45
4/13 anonim válasza:
Elmész, kipróbálod, aztán eldöntöd hogy melyik a neked megfelelő. Miért mi keressünk ki neked egy lovat, még ha azt sem tudjuk, hogy az ország melyik részén laksz, mire akarod használni, mennyire tudsz lovagolni, stb...
5/13 anonim válasza:
a tragyat ki szedi ki a alóalól?
6/13 anonim válasza:
Esetleg Sportlo?Az angol telivert nem javaslom az nem a nyugodt termeszeterol hires atlagosan.Az arab lovak viszont tanulekonyak es baratsagosak kifejezetten a finom banasmodot igenylik.Ott van meg a Furioso North Star,vagy a Kisberi Felver.Vagy ha jo a kissebb lo is akkor az Arab Hucul.
7/13 A kérdező kommentje:
Tudod kedves válaszoló azért kérdezem meg ezt mert a lovak fajtáiban semmi a tapasztalatom ! Gondoltam aki tudja hogy milyen pár lófajta és tud ajánlani az válaszol mert nam hiába hívják ezt az oldalt GYAKORIKÉRDÉSEK.HU-nak ! Ettől eltekintve tudtok olyan lovat ami nem versenyló mert csak hobbiállatnak szeretném ! tudjak rajta kedvem szerint ügetni,vágtatni stb.... !?
2014. jan. 10. 21:15
8/13 anonim válasza:
9/13 x) válasza:
De trógerek vagytok itt páran (a Ludger Beerbaum-oson meghaltam):D De ettől függetlenül igazatok van. Az ilyesmi nem fajta kérdése, a tartáson, nevelésen és hozzáértésen múlik. A fajta egy lónál semmit nem jelent ilyen téren. Kérdezd meg az edződet/oktatódat, hogy szerinte milyen ló lenne a legjobb, aztán nézzetek ki egyet a közelben és menjetek el kipróbálni (mindenképpen szakértő segítségével, mert tapasztalatlan lovast könnyű átverni ilyenekkel). És első lónak mindenképpen idősebb, jól belovagolt lovat vegyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!