Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyit érhet ez a ló? (képek...

Mennyit érhet ez a ló? (képek lent)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

2014. jan. 10. 17:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%
beejtett háttal ugrik szarvas nyakkal. 15 milla kicsit sok nem ?
2014. jan. 11. 15:06
 22/26 anonim ***** válasza:
81%
Kedves Kérdező! Én nem értek a lovakhoz olyan szinten, hogy meg tudjam ítélni egynek az értékét. Az emberekhez sem értek annyira, de azt meg tudom állapítani, hogy nagyjából ki milyen. Ez a kérdés most vagy unalomból született, vagy pedig echte félkegyelmű vagy a lehető legrosszabb modorral és helyesírással. Szerintem inkább menj ki az istállóba és csókold körbe a lovadat, ahelyett, hogy szítod itt a kedélyeket és leszólod azokat az embereket, akik nem felejtették el mi az a szakmai alázat. Gyökér...
2014. jan. 11. 16:11
 23/26 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem irigykedik Hugyecz pénzére, a kommentelő csak elmondta a véleményét róla. Szerintem elég sok lovas sportban mozgó ember kommentált, amúgy azt ajánlanám, hogy amíg nem kérdeztél meg mindenkit arról, hogy milyen lovas, ne tegyél állításokat. Igen, megszívtad, megvettél egy viszonylag szarul ugró lovat rengeteg pénzért. Ezért kell a vétel előtt kipróbálni, olyat vinni magaddal, aki ért is hozzá. Nem kell dicsekedni, képzeld el, több család is megengedhet ennél drágább és jobb lovat, mégsem írják ki egy közösségi oldalra. Ha annyi pénzetek van, akkor legalább értelmes dolgokat vegyetek belőle, csak egy jó tanács.
2014. jan. 11. 16:56
 24/26 anonim ***** válasza:
90%

"olyan emberek osztanak kritikát akik nem mozognak a lovas sportban" Te nyilván nagyon jól megítélted itt az összes válaszolóról, hogy nem mozog a lovas sportban.. Ki tudja, lehet, hogy épp egy nagydíjas lovas is van a kommentálók között, csak te nem tudsz róla. És nem, nem magamra céloztam. De egyébként én is a lovas sportban mozgok, és ha nem így lenne, akkor nyilván nem tudtam volna, hogy ki ez a ló, hogy ki vagy te, és hogy hol találom a ló eredményeit. De te biztos jobban tudod, hogy a kommentálók milyen szinten vannak.

És még annyit mondanék, hogy alázat, alázat és alázat. Enélkül a soha nem leszel igazi lovas, mert a legnagyobb sportolók is alázattal jutottak oda, ahol vannak. Nem ártana neked egy kicsit még dolgoznod ezen, de te nyilván olyan jó lovas vagy.. Mellesleg soha nem hallottam még igazi lovastól, hogy ő és a lova tökéletes. A jó lovasok mindig azt emlegetik, hogy nekik még sokat kell tanulniuk és fejlődniük, és mindig csak a gyengébbek ilyen öntudatosak mint te..

2014. jan. 11. 18:02
 25/26 anonim ***** válasza:
84%
Én még csak nemrég kezdtem el versenyezni, de már több éve járok versenyekre, mint néző, kiskorom óta lovagolok, de nem tudom elhinni, hogy valaki képes ennyi pénzt kiadni egy lóért, aki ráadásul nem is annyira eredményes a versenyzésben. Az én véleményem az, hogy nem a pénz teszi a lovat, csak hogy a szomszédom példáját hozzam, van egy hatmilliós, gyönyörű csődöre, vele 120-130 cm-n versenyez, és van egy 600 ezres kancája, akivel 110-en, de csak azért, mert felesleges lenne magasabb kategóriára képezni, mert ugye ott van a másik ló... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akinek van pénze egy JÓ lóra, az vegyen egy JÓ lovat, vagy egy olyat, akit szeret. De ezen a lovon, és a te stílusodon is van mit csiszolni, legalábbis az én meglátásom szerint. Én nem adtam volna 15 milliót soha egy lóért, inkább egy tehetséges csikó, vagy egy tehetségesebb, de még fiatal ló, akiből majd, a mi érdemünkön lehet egy jobb ló. Egy ló annyit ér, amennyiért hajlandó lennél eladni, nem annyit, amennyiért más, idegen emberek megveszik. Nekem pónim van, de semmi pénzért nem válnék meg tőle. Ez ilyen egyszerű. Nem az ára teszi a lovat, és nem a pénz teszi a lovast. Hanem a szeretet, az alázat és a türelem. Szerintem ezek azok, amik nélkülözhetetlenek egy ilyen különleges kapcsolatban, mint a ló-lovas viszony.
2014. jan. 12. 09:10
 26/26 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy 15 millióba kerül, de nem ugrik szépen. És már elnézést, de elég kötözködô vagy, simán le is tilthatna valaki.
2014. jan. 30. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!