Mennyit érhet ez a ló? (képek lent)
"olyan emberek osztanak kritikát akik nem mozognak a lovas sportban" Te nyilván nagyon jól megítélted itt az összes válaszolóról, hogy nem mozog a lovas sportban.. Ki tudja, lehet, hogy épp egy nagydíjas lovas is van a kommentálók között, csak te nem tudsz róla. És nem, nem magamra céloztam. De egyébként én is a lovas sportban mozgok, és ha nem így lenne, akkor nyilván nem tudtam volna, hogy ki ez a ló, hogy ki vagy te, és hogy hol találom a ló eredményeit. De te biztos jobban tudod, hogy a kommentálók milyen szinten vannak.
És még annyit mondanék, hogy alázat, alázat és alázat. Enélkül a soha nem leszel igazi lovas, mert a legnagyobb sportolók is alázattal jutottak oda, ahol vannak. Nem ártana neked egy kicsit még dolgoznod ezen, de te nyilván olyan jó lovas vagy.. Mellesleg soha nem hallottam még igazi lovastól, hogy ő és a lova tökéletes. A jó lovasok mindig azt emlegetik, hogy nekik még sokat kell tanulniuk és fejlődniük, és mindig csak a gyengébbek ilyen öntudatosak mint te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!