Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a véleményetek? Mennyit érhet?

Mi a véleményetek? Mennyit érhet?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a lóról, esetleg a lovasáról?

Mennyibe kerülhet szerintetek?

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 29. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A ló vagy a lovas ?
2013. jún. 29. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem képről ítélünk. Kényelmes-e, kezes-e, jól ugrik, stb.
2013. jún. 29. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani mennyit érhet,származásától is függ,viszont úgy látom nyereghelyen sütött,tehát tiszta vérű . A hátulja elég gázos.Kifele fordulós,franciás beállítottságú,a fara csapott (bár ez nem mindig hátrány).Picit nekem a nyakához képest nagy a feje. a lovas szépen ül,csak kifele fordítja a lábfejét.
2013. jún. 29. 19:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

A hátulja valószínűleg azért furcsa, mert úgy tudom, ügető, Tony Oaks származású, elég sokáig vissza lehet keresni a családfáját, mindenki ügető.

2013. jún. 29. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Hobbi lónak tökéletes lehet, de nagy reményeket ne fűzz hozzá. Nem harmonikus a testfelépítése, a feje aránytalanul nagy, a nyaka izomtalan, a fara csapott, nekem kicsit rövidnek tűnnek a lábai is, így csak és kizárólag kép alapján, olyan 300.000Ft-ot nem sajnálnék rá, többet max. csak akkor ha pl. hiper-szuperül képzett, van tenyészértéke és/vagy ugró tehetsége, ilyenek...
2013. jún. 29. 20:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez egy ügető, ezért lép kifelé a hátuljával, ezért csapott a fara, stb. Én ügetőt nyereggel, mindennel együtt 250ért hoztam el, ennél többet belovagoltan nem nagyon érnek, viszont hobbira, esetleg ugróversenyre remek, idomításban sajna nem sok esélyük van, bár egyszerűbb versenyeken még elmennek (E-A).
2013. jún. 29. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Bocsánat, most nézem, a kérdező már megmondta, hogy ügető, úgyhogy nagyon ügyes voltam, hogy sikerrel beazonosítottam a sütését...

Amúgy távlovaglásba esetleg még j lehet, fogathajtásban előre ha befogsz egyet, az ideiglenesen képes magával ragadni a többit, tehát oda is mehet. Ha szépen lecsillapították az agyát, és kellően képzett, akkor az előbb írt ár amúgy emelkedhet, de sokszor épp csak átlovagolják őket, és nehéz őket rávenni, hogy a hátuljukat használják, ne az elejükre esve közlekedjenek. Ha volt pályán, akkor az ugrókarrierje bizonytalan.

Mivel ügetőnek van sütve, száz, hogy tisztavérű, az ügető nem süt semmilyen lovat, amiben akárhányadik generációban is, de valami nem "stimmel".

2013. jún. 29. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik, aránytalan a felépítése, xilofonozni lehetne a bordián, gitár nyak, kész kis zenekar, és közben egy bazi izmos far.

sajnos az ügető érdemtelenül a legértéktelenebb lófajta (na nem a versenypályára gondolok, hanem ha már onnan lekerült), nem egyszer hallottam, hogy kupecek azért nem vesznek be ügetőt mert ott a sütés, azt mondják, ha nem lenne besütve és azt hinnék ismeretlen származású, sokkal többet érne.

mondjuk én magam se választanék ügetőt, miért vegyek pont olyan fajtát lovaglásra, ami pont nem arra lett kitenyésztve?

2013. jún. 30. 11:49
 9/11 Valletta ***** válasza:
200-nál nem ér többet.
2013. jún. 30. 15:16
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Főleg neked, Valetta, igazán remek választ adtál, és még hasznos is volt, sokmindent megtudtam belőle!

2013. jún. 30. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!