Ez a ló mennyit érhet? (több lent)
Sokat láttam már itt gyakorikérdéseken, nem bántó szándékkal tettem ki, csupán kíváncsiságból. Nem szeretném, hogy arról folyjon a szó, hogy már volt kint stb.
Kérdésem a következő: Mennyit érhet?
amit tudok róla:
Herélt,11éves, magyar sportló (nem tisztavérű, nyakon sütött)
állítólag 110-120ig ugranak vele, versenyeredményt nem találtam róla, talán azt hallottam hogy idén kezdenek vele versenyezni?, testelépítése tetszik, szép ló, képek alapján szép az ugróstílusa is.
NEGATÍV KRITIKÁKAT NEM KÉREK, NEM AKAROK VESZEKEDÉST SZÍTANI
képek:
Nos.. Nekem volt két lovam
Egy ló átlagára kb. 1.000.000 forint..
Bár lehet akár 600.000-ért is venni, ez függ a ló életkorától is...
Szerintem ez a ló se lehet sokkal több, mint 1.000.000-1.500.000 forint
Emberek, hol ér ez a ló 1 milliót? Ne vicceljetek már! Tudjátok mennyire sok pénz?
Például tudjuk, hogy vannak-e papírjai, volt-e sérülése, bármi légúti problémája?
Igen, szépen ugrik, de mint látjuk, egy gyerek alatt. Lehet király oktató ló, de nem tűnik pöpec versenylónak.
Nem tett le semmit az asztalra, nem tudunk semmit a vérvonaláról.
Ha jól, rendesen be van lovagolva, akkor maximum 600.000 forint.
Nem kell felbecsülni minden lovat. Semmi eredménye, és semmit nem tudunk róla.
Az én lovam felszereléssel együtt volt 240, belovagolt, kiegyensúlyozott, papírokkal rendelkező, rossz szokásoktól mentes,egészséges, akkor 8 éves kanca. Na most akkor menjek vissza, hogy ez nagyon távol esik az ideális 1 millás ártól?
Szárcsa se ér egy millát, 600 ezret talán.
Én 1 éve, 600 ezerért vettem egy jó származású 4 éves ugró lovat (kanca), versenyeredmény nélküli.
Szóval én nem adnék ezért 700-800 ezernél többet.
Nálam pl sokat nyom az áron, hogy nem mén vagy kanca.
Az első válaszoló vagyok:
Az én lovam a Menedzser nevű lóval lett fedeztetve, rögtön születésekor vettem meg több, mint 1,5 millióért..
Mivel a ló nem rossz, így nem lehet kevesebb 500 000Ft-nál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!