Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ez a ló mennyit érhet? (több...

Ez a ló mennyit érhet? (több lent)

Figyelt kérdés

Sokat láttam már itt gyakorikérdéseken, nem bántó szándékkal tettem ki, csupán kíváncsiságból. Nem szeretném, hogy arról folyjon a szó, hogy már volt kint stb.

Kérdésem a következő: Mennyit érhet?

amit tudok róla:

Herélt,11éves, magyar sportló (nem tisztavérű, nyakon sütött)

állítólag 110-120ig ugranak vele, versenyeredményt nem találtam róla, talán azt hallottam hogy idén kezdenek vele versenyezni?, testelépítése tetszik, szép ló, képek alapján szép az ugróstílusa is.

NEGATÍV KRITIKÁKAT NEM KÉREK, NEM AKAROK VESZEKEDÉST SZÍTANI

képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 4. 12:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én "nem rossz" lovat vettem 240-ért, a tudását azóta bőven feljebb vittem, most érhet 5-600 ezret, de az árak annyira a béka segge alatt vannak, hogy szerintem 400-nál többért nem vinnék el. Szárcsa is hasonló kategória... 500-nál többet én nem adnék érte.
2013. máj. 12. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!