Mennyit érhet ez a ló? (képek lent)
Hát ez a ló biztos nem 15 millás. Igaz, hogy A kategóriában megy, de az hogy ennyivel fölé ugorja nem jelenti azt hogy az mindenképpen jó. A stílusa csúnya, ráadásul a jó stílusú ló, majdnem meghúzza a rudat a lábával és nem ugrik ennyire fölé, mert így elfáradhat a végére és akkor máris nem teljesít olyan jól.
Nézzük csak ennek a 15 millás lónak az idei eredményeit:
17-ből 15.
22-ből 15.
17-ből 2. oké ez jó :)
26-ból 23.
40-ből 36.
16-ból kizárva
45-ből kizárva
56-ból 34.
14-ből 11.
14-ből kizárva
51-ből 25.
16-ból kizárva
Nem sorolok fel mindent, de ezen kívül 2 versenyen kizárva, egyet feladott, és 33 versenyből 5-ben került be az első hatba.
Ez egyértelműen azt jelzi, hogy bár a képeken az látszik, hogy hatalmasat ugrik és legyőzhetetlen, valami mégsincs annyira rendben mint ahogy azt egy képről gondolnánk.
Persze, különleges, hogy ilyen nagyot ugrik, és szeresd is nagyon, biztos vagyok benne, hogy neked 15 milliónál is többet ér, hiszen a tied és szereted. :)
Akkor keressünk véletlenszerűen egy hasonló lovat ráadásul ez nem is szemes
de mutathatsz te is hol az eredményesség? az ember nem azért csinálja hanem hobbiból máskülönben a stílus egy dolog 2 métert ugyan így ugorja 10 éves ezen nem lehet alakítani és miért van az h minden egyes pálya után meg akarják venni a lovat legyen az kizárás vagy helyezés a Hugyecz konkrét ajánlatot tett rá akkor úgy érzem hogy mégsem kocsilónak való.
Jó, mondom, különlegesen ugrik, szeresd nagyon és legyél boldog vele. Nekem nem kell bebizonyítanod, hogy ez egy 15 millás ló, de úgy látom, mintha ezzel inkább magadat akarnád meggyőzni a dologról. Ráadásul nagyon rossz képet mutatsz ezzel az egésszel magadról. Feltettél egy kérdést, majd közölted, hogy mindenki hülye, mert nem azt gondolják amit te. Persze, nekem is megér a lovam sok-sok milliárdot, mert szeretem, de egyébként nem ér annyit és kész. Ha valaki tett neked ajánlatot, hogy 15-ért megveszi a lovat, akkor legyél boldog vele, és nem minket (vagy inkább magadat) próbálj ilyen erőszakosan meggyőzni arról, hogy ennyit ér a lovad.
Egyébként meg ne mondd, hogy az eredmény nem számít, mert hobbira kell a ló, mert aki 15 millát ad egy lóért, az nem hobbira akarja használni, hanem eredményeket szeretne.
nagyon örül mindeki, h 15 millát ér szerinted, villogjál apád pénzével, vagy ha nem ő vette, akkor azzal, h milyen jó lovat csiáltálbelőle. Elég szánalmas, h itt oltgatsz másokat, amikor világos, h nem olyan jó a lovad, mint te azt gondolod, és még azt is letámadtad, aki próbálz kcsit védeni.
Szívből gratulálok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!