Csak én vagyok ezzel így?
Nem szeretek kengyellel lovagolni,fáj benne nagyon a lábam,s nem is érzem biztonságban magam.. :(
Kengyel nélkül vágtáztam életemben először,s a mai napig szívesebben lovagolok kengyel nélkül.
Kengyellel tan ügetni abszolúte nem tudok,vágta szintén nem megy
egyszerűen szeretem,ha a lábam jól megtudom nyújtani,kényelmesebb azáltal a ló,jó helyen vannak a lábaim,és sokkal könnyebben adom a csizmasegítségeket :)
Mindenki fél,hogy így nehéz kengyel nélkül,úgy nehéz kengyel nélkül,pedig szerintem sokkal-sokkal könnyebb
Mással is van ilyen? Ez baj?
L/3,5 éve lovas vagyok
Köszönöm utolsó válaszoló!
Igen,képzeld el,kínszenvedés volt a tegnapi lovaglás,mégsem hagytam a francba...
Elegem van már,hogy mindenki engem cseszeget,mert neki van egy jól működő automatikus lova,attól még a másiknak meg kell küzdeni lovakkal,és mivel nem saját ló,nem tehetem meg vele azt,hogy lovaglás közepén hagyom a francba.Pedig hidd el,ha valaki,akkor én tudom,hogy milyen kezdőként szenvedni egy lóval,aki aztán mindent megtesz,hogy eltűntessen a hátáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!