Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hova menjek lovagolni?

Hova menjek lovagolni?

Figyelt kérdés

Ahova jarok lovagolni ott szinte semmit nem fejlodok,mivel a tulaj nem szakkepzett edzo.Talaltunk 2 helyet ahol van lovaglasi lehetoseg.Holnapra el kellene donteni melyikhez menjek lovagolni de en nem tudom melyiket valasszam. :/

Ti melyiket valasztanatok?

1. 50-60 ev koruli,katona volt.6 lova van(3 csiko,3 lo(a legidosebb 15 eves))es szakkepzett edzo.Allitolag tavaly dijugratasban a nemzeti lovardaba versenyzett es 2-3. helyezett lett.De nem ugy nez ki mert ma voltunk nalla es tokre alkoholistanak nezett ki.Hatarozott embernek tunik.Tolunk:7-8 km. 2500Ft-ot ker/ora.

2.30-35 ev koruli. 2 lova van (16 eves mindketto az egyik kanca masik herelt,nagyon nyugodtak).Lovat idomit (fektet,agaskodtat...)Tudasilag perfectnek tunik (mutatta hogy lovagol)kedves,tegezodo szemely.Tolunk: 4-5 km. 2000Ft-ot ker/ora

Ti melyiket valasztanatok?

2014. jan. 1. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az összes profi szélhámos rendkívül szimpatikusnak és hozzáértőnek látszik, ők abból élnek, hogy ezt el tudják hitetni a palimadarakkal, és mire az illető rájön, már késő.

Én azt mondom, hogy a puding próbája az megevés; nem is egy, hanem legalább 5-10 alkalom. Ha párhuzamosan jársz kettőhöz, azért szerencsés, mert akkor nem tudják olyan könnyen telebeszélni a fejedet hülyeségekkel, hiszen van összehasonlítási alapod. Persze ilyen szempontból legjobb, ha legalább három különböző helyre jársz, mert ahogy Einstein mondta: "akinek két órája van, soha sem tudja, hogy mennyi a pontos idő" :)

2014. jan. 1. 19:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Voltam lovagolni es a 2. hoz mentunk.Nagyon jo!!Szivesen visszamennek oda meg ma!Az alsot meg lehet ma delutan kiprobaljuk de nem biztos... :)
2014. jan. 2. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!