Hova menjek lovagolni?
Ahova jarok lovagolni ott szinte semmit nem fejlodok,mivel a tulaj nem szakkepzett edzo.Talaltunk 2 helyet ahol van lovaglasi lehetoseg.Holnapra el kellene donteni melyikhez menjek lovagolni de en nem tudom melyiket valasszam. :/
Ti melyiket valasztanatok?
1. 50-60 ev koruli,katona volt.6 lova van(3 csiko,3 lo(a legidosebb 15 eves))es szakkepzett edzo.Allitolag tavaly dijugratasban a nemzeti lovardaba versenyzett es 2-3. helyezett lett.De nem ugy nez ki mert ma voltunk nalla es tokre alkoholistanak nezett ki.Hatarozott embernek tunik.Tolunk:7-8 km. 2500Ft-ot ker/ora.
2.30-35 ev koruli. 2 lova van (16 eves mindketto az egyik kanca masik herelt,nagyon nyugodtak).Lovat idomit (fektet,agaskodtat...)Tudasilag perfectnek tunik (mutatta hogy lovagol)kedves,tegezodo szemely.Tolunk: 4-5 km. 2000Ft-ot ker/ora
Ti melyiket valasztanatok?
mm holnapra kell eldontenem melyikhez menjek de jovohetig donthetem el h a valasztott tetszik e es akkor oda jarunk :) tudom bonyolult xd de akkor az 1-2. ? :)
(2. valaszolonak: en is azt valasztanam szivem szerint de nem tudom :/)
nem is értem mi a kérdés. a 2. közelebb is van, olcsóbb is és szimpatikusabb neked az ember. gondolom olyan szinten nem vagy (ha azt írod, hogy semmit sem fejlődsz), hogy épp nyáron indulnál van nagy bajnokságon, az erős alapok a legfontosabbak. az meg, hogy állítólag nyert valamit az alkesz könnyen kideríthető, ha tudod a nevét.
mellesleg gyakran a lovas tudás és az oktatás képessége nem jár együtt, szóval simán lehet, hogy két lovas közül a kevésbé ügyes sokkal jobban oktat, jobban magyaráz, türelmesebb, jobban látja a hibáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!