Milyen ruhában menjek lovagolni?
A cicanaci+térdzokni tökéletes! :)
Én nagylovasban vettem két 3-4.000,- Ft-os lovaglónacit, azokban járok, a cicanaci nem fogja sokáig bírni sajnos.
Felülre sose figyelem, mit veszek, az lényegtelen.
A cipőd legyen kényelmes, lehetőleg rendelkezzen sarokkal, de csak ha egy elnyűtt sportcipőd van, az is megteszi végső esetben.
Szerintem is inkább farmerbe,mert a combodat is kidörzsöli a lovaglás nem csak a nadrágot.
Nem véletlen van az,hogy bőrt tesznek a combok közé.
persze napi 2-3 óra lovagláshoz nem kell i jenféle felszerelés.
Nekünk van 8 lovunk abból 6 hátas ló és járnak ide lovagolni,,és mim adunk kesztyűt és kobakot bőrvédőket.
én néha néha eljárok lovagolni, már sok nadrágot kipróbáltam...
szerintem egy a lényeg, kényelmes legyen!
nekem a farmer, de valakinek a polár melegítő, valakinek a cicanaci, vagy a suhogós melegítő, stb :D
próbálgasd te is....
A lovaglás élmény legyen és ne feszengés mert dörzsöli a combod a nadrág.
én sokáig melegítőben jártam , ismerősöm farmerban jár.
a térdzokni hasznos, mert nem csúszik fel a naci szára.
cipő az ne legyen túl széles, h rendesen elférjen a kengyelben. Ne legyen nagy nyelve, h ne akadjon be. Egyenes talp, kis sarok.
Egyébként ha rendszeresen jársz, és nincs ellenedre a lovasnaci, a dechatlonos egész olcsó. Ha nem is a legminőségibb, de bírja egy darabig.
De igazából tök mindegy. Ami kényelmes.
Egy idő után rá fogsz jönni, hogy jobban jársz, ha beruházol rendes lovaglócuccra, de addig is:
A farmert nem ajánlanám, az egy elég durva anyag, meg a varrásai is elég durvák, a zsebek a fenekeden dörzsölhetnek, zavarhatnak.
Cicanadrág, vagy hosszú futónadrág, sportnadrág jó lehet, igen, térdzoknival. A cipődnek fontos, hogy legyen egy kis sarka, de csak olyan, és annyi mint pl. egy bakancsnak. Ezen kívül jó, ha vízálló. :)
Tehát én mondjuk egy gumicsizmát tudnék ajánlani.
Fölülre meg mindegy, a lényeg, hogy kényelmes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!