Pár hónapja lovagolok egy heréltet (fogatban aktívan versenyez) és? (többi lent)
Nem értem, ez a kérdés most rólam szól? Önéletrajzot kell ide benyújtani, hogy valaki válaszolhasson? Egy ideje sajnos nem tudok lovagolni, így itt élem ki magam, tessék. Baj?
A kérdésre pedig magánban válaszolok, mert ez az oldal nem arról szól, hogy én írok valamit, a többiek meg belekötnek mindenféle ellenérv felhozatala nélkül. Tessék megválaszolni a kérdést, vagy az nem megy?
Te nem "írsz valamit", hanem kinyilatkoztatást teszel, amiből sosem marad el valami "és aki nem így gondolja az hülye" típusú appendix sem.
Ezzel nem karom azt mondani, hogy sosincs igazad, csupán annyit, hogy tenyérbemászó a modorod, és ezer szerencséd, hogy nem 500 évvel előbb születtél, mert akkor már tuti a máglyán égnél, mint boszorkány. :-p
Őszintén szólva nem erre számítottam... Nem arra kértelek titeket, hogy a másikat támadjátok. Nem írtam konkrétan oda, hogy CSAKIS Valetta válaszolhat, de reménykedtem benne, hogy ő is fog tanácsot adni, mivel nagyon sok kérdésnél válaszol (Gabka77 is jó dolgokat szokott írni) és kíváncsi vagyok az ő válaszára és természetesen BÁRKI máséra is! Attól, hogy most jelenleg nem lovagol, az azt jelenti, hogy nem is ért hozzá? Úgy látom inkább páran azzal vagytok elfoglalva, hogy belekössetek másokba, minthogy a kérdésre válaszoljatok.
#3/8 válaszoló - csak az utóbbi 2 lovaglásnál nem tudtam vele kilovagolni a sarkokat rendesen (ahogy írtam is a kérdésnél) előtte minden rendben volt. És nem a lovaglás első perceitől csinálja ezt, hanem kb. 30-40 perc elteltével. Gondoltam már arra is, hogy lehet, hogy unja a dolgot és inkább visszamenne az istállóba, azért makacskodik. Mióta lovagolva van fogatban is sokkal jobban megy, (az "ősi ellenségével" is barátok lettek, mióta egyszerre vannak lovagolva, eddig állandóan csipkedték egymást a fogatban is, de most simán elvannak ketten egy karámban), a hajlításokkal eddig nem volt gond, ezért is szerettem volna ha megválaszoljátok a kérdésemet, hogy szerintetek, mi lehet a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!