Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovasok! Ilyen veszélyesek a...

Lovasok! Ilyen veszélyesek a lovak? Jogosan tartok most már tőlük? Vagy ilyen 1000 az egyhez hogy megtörténjen? (videó)

Figyelt kérdés

Eddig kb semmi kapcsolatom nem volt a lovakkal, volt mikor lovarda mellett sétáltam, és ott legeltek a lovak, és oda jöttek, és megsimogattam őket. Akkor békés jószágnak tartottam őket egész addig, amíg meg nem láttam ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=nR89wZ6DnPs

Ez nagyon ritka, hogy megtörténjen? Vagy minden ló képes ilyenre?

Kell tőlük félnem?

Mert tuti hogy en lóra, de hogy hintóra sem ülök fel, az biztos!

De nem vagyok szakértő! Mi egy hozzáértő véleménye erről?

Az a legdurvább, hogy a ki vezette ezt vagy hajtotta vagy hogy mondják, nem tudta lenyugtatni őket!

2013. dec. 4. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A 3as válaszoló elmondta a lényeget:)
2013. dec. 9. 10:05
 12/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, most néztem meg a videót. Én lovat nem vinnék ilyen helyre. Még csodálkoznak ha felb**ssza ôket a dudálás?! A hajtóról meg el tudom képzelni mennyire érthet a lovakhoz.
2013. dec. 9. 10:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell félned nem a lovak voltak a hibásak nem mondom hogy ritka mert nem 10 évente 1 ilyen van de ha a kocsisnak van szaktudása és ismeri a lovakat és a lovak nem először húznak kocsit és az autók nem dudálnak akkor ritka.

Ez nem neked szól csak úgy mondom hogy ennyivel mindentől kell félni mert lehet hogy egy kutya felbukkan a akkon és megharap jön egy cica és megkarmol majd kiderül hogy veszett volt az állatkert egyik ketrece meghibásodik és kiszökik az oroszlán vagy a tigris, bármi megtörténhet bármikor csak uralni kell helyzetet (bár ha szembejönne egy oroszlán nem biztos hogy köszönnék neki majd kikerülném és tovább mennék mintha semmi nem történt volna).

Nyugodtan kocsikázz!:)

2013. dec. 13. 17:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Csak azt tudom mondani,mint amiket az előttem írók.Nem értem minek vittek oda olyan lovakat amelyek nincsenek a forgalomhoz szokva.Persze bármely lóval előfordulhat,de nem azért mert ő most rosszat akar.Hidd el a ló jobban meg volt ilyedve mint az emberek.Meg még ott lógott valami rongy a fejükön talán dísznek szánták.Másrész ültem már olyan lovon a forgalomban ami szó szerint semmitől sem ilyedt meg,mert jól hoozzá volt szoktatva a dologhoz.

Tehát semmi képp nem kell félned a lovaktól INKÁBB TANULJ az esetből és tanuld meg hogy mire kell figyalni ahoz hogy te ne járj így!

2013. dec. 14. 17:43
 15/16 anonim válasza:

Nem csoda hogy szerencsétlenek megijedtek mikor ott muzsikálnak, mennek az autók, és még olyan szar is van rájuk aggatva... Egyébként igen, minden ló képes ilyenre mert még egy 20 éves iskola ló is megijedhet akármitől..

De attól nem kell tőlük félni, nagyon barátságos állat

2014. ápr. 24. 14:40
 16/16 Olivi válasza:
Szegény lovak :(
2014. júl. 3. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!