Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovagolhatja az edzőm a...

Lovagolhatja az edzőm a haflingimet?

Figyelt kérdés

Elvittük tanításra, belovaglásra az 5 éves hafi heréltemet, és már ott tart, hogy rá lehet ülni, de eleinte még ő fog rajta párszor ülni, amíg biztos nem lehet benne, hogy én is ráülhetek. (addig én egy másik lovon gyakorlok.)

A fickó kb (max) 90 kiló lehet, bár egyáltalán nem testes, csak magas. A hafim kb 145 cm körül van, és nem az a nagyon vastag testalkatú, pl [link]

vagy [link]

hanem az a karcsúbb típus, pl: [link]

vagy [link]

2013. nov. 23. 14:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
És kedves kérdező téged is szeretettel várlak :) Kérlek gyere és nézd meg hogy milyen ha te lovagolod be a lovat :)
2013. dec. 8. 15:46
 22/24 anonim ***** válasza:

OFF:

Én.. na, én sem vagyok profi, az én lovam is belovaglás alatt van (mivel ő fjord, az edzőm pedig 80 kg, 2 méter magas, az ő felügyelete alatt én lovagolom), és tényleg azt tudom mondani a videó alapján, hogy szerintem teljesen rendben van, a könnyített vágtán lehet persze csiszolni, de magán a lovon nincs hatalmas probléma, tényleg nem tűnik úgy, mintha el lenne rontva.

ON: Kedves kérdező, szerintem már megadtam a választ a kérdésedre, az én pónimra se ül fel az edzőm, illetve csak egyszer ült fel, mikor nagyon-nagyon nem akarta az igazságot, ő is azt mondja, hogy egy négyéves, fejlődés alatt álló ló cipeljen inkább 50 kg-t, mint az ő súlyát, pedig az én pacim nem a karcsú típus :)

2013. dec. 8. 21:52
 23/24 anonim válasza:
nem lesz vaja a hátának
2014. febr. 1. 18:15
 24/24 anonim ***** válasza:

OFF: Utólag, igen van amiben igazatok van (sorry két vagy másfél évvel fiatalabb voltam...). Viszont én nem azt mondtam hogy teljesen egyedül lovagoljon... És igen tisztában vagyok azzal hogy a lovacskának az idomítása nem annyiból áll h jobbra húzod jobbra megy.

ÉS kedves kérdező hol tart mostmár a paci? kaphatok róla képet? :) Kedves kitetenkedőknek meg ezt aképet küldeném: :) [link]

2015. febr. 24. 12:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!