Lovagolhatja az edzőm a haflingimet?
Elvittük tanításra, belovaglásra az 5 éves hafi heréltemet, és már ott tart, hogy rá lehet ülni, de eleinte még ő fog rajta párszor ülni, amíg biztos nem lehet benne, hogy én is ráülhetek. (addig én egy másik lovon gyakorlok.)
A fickó kb (max) 90 kiló lehet, bár egyáltalán nem testes, csak magas. A hafim kb 145 cm körül van, és nem az a nagyon vastag testalkatú, pl [link]
vagy [link]
hanem az a karcsúbb típus, pl: [link]
vagy [link]
Ezt most nem értem, elkezted TE belovagolni, abbamaradt és az edződ nem biztos h TE ráülhetsz e? MIvan? Egyébként hány éves vagy? Nekem is hafim van, én 13 éves vagyok és én lovagoltam be, senki nem mert hozzányulni 7 éves koráig de én belekezdtem.. és már megvagyunk az alap dijlovas programmal már elkeztünk ugratni, már csomószór voltunk terepen egyedül is, és már szőrén is lovagoltam rajta, tegnap meg kötőfékkel karámban ez volt kb 5 hónap :D hozzáteszem bakolós lovon
És enyém is vékonyabb alkat. Szerintem sokkal jobban tennéd ha te lovagolnád be:D [link] ,,,,,,, [link] ,,,,,,, [link] ,,,,,,, [link] és már videónk is van : http://www.youtube.com/watch?v=wX0uKIeWzK8
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!