Nem értem azokat akik félnek esés után. Ti féltetek az első esés után lóra ülni?
Igen, és nem is lovagoltam többet.
9 éves voltam, megvadult a ló. Egy ideig kapaszkodtam, utána viszont nem bírtam, és repültem.
A jobb csuklóm eltört, a csont pedig elmozdult. Kétszer kellett helyretenni, egész nyáron gipszben voltam.
Rögtön nem tudtam (nyilván) visszaülni, többet pedig eszemben nem volt...
Christopher Reeve színész aki a superman-t játszotta egy verseny során leesett a lóról, és nyaktól lefelé lebénult.
Én bár sosem lovagoltam (mert nagyon félek a lovaktól) de nem venném ilyen könnyedén a ló baleseteket.
Én csak egy esetet írtam le, de sok a hasonló történet van arról hogy valaki leesett a lóról, és hónapokig, évekig vagy talán soha nem tudott járni..
Jó tanács: Vedd komolyabban, mert egyszer baj lehet belőle..
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem veszem könnyen az eséseket csak nagyon bevésődött hogy "így kell esni". Amúgy meg tényleg nagyon félek a komoly esésektől!
A bicikliről is leeshetsz ennyi erővel, és még is visszaülsz.
Jól tetted, hogy visszaültél.. Sajnos benne van ez is a pakliban. A lovasok általában az 5. esés után már nem tartják számon hogy hányszor estek :D Magas ló? Hmm. Örülj neki, hogy nem lett semmi bajod. Ettől függetlenül póniról rosszabb esni, mert nincs "érkezésed, helyed", így jobban megütheted magad.. Lépésben a legnagyobb az esélye hogy megijed a ló, főleg levezetésnél.. Ezért kell mindig szorítani! :) Nem, amúgy én nem féltem az esések után. Az adrenalin miatt nem is érzed a fájdalmat, maximum utána. Meg kell tanulni "jól" esni.. Hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!