Teherbe esés a mensens első napján?
Hát elméletileg baromi kevés esélye lenne tehát én azt mondanám NEM...viszont furi h 8 napja késik...tesztet viszont legkorábban 1 hét múlva lenne érdemes csinálni...egyenlőre marad a várakozás de szerintem meg fog jönni mert erre tényleg kicsi az esély.Ha mégis terhes lennél légyszi írd meg majd privibe mert mi is szoktunk így "védekezni"..nekünk is van már egy babánk és nem szeretnénk most másikat uh értesíts légyszi! Én eddig ezt biztonságosnak hittem :)))Mondjuk mi eddig úgy intéztük hogy mikor már épp h megvolt,tehát mielőtt megjött volna az előtt nem voltunk együtt..de akkor is olyan kicsi az esély rá!
Bocsi h hosszú lett
okés irok mindenképpen!Amúgy van rá esély doki momdta,és egy olyan is aki igy lett anyuka:)
De majd megirom,hogy valami van az tutti mert már előtej is van kicsi ugyan de van ,és nagyon érzékenyek is,és semmi jele amesinek!!És nekem soha nem késik lehet bármiylen front.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!