Nemrég komoly lovasbalesetem volt és most félek lóra ülni. Mit tegyek?
1, a félelmedet úgy győzheted le, ha felülsz rá.
Én annó segédmunkás voltam egy építkezésen. a ház falán először négykézláb akartam végigmenni... de muszáj volt, ezért mentem. nem kellett 1 hónap, és 50m magasan 10cm-es padlón 2 malter vödörrel a kezemben jöttem-mentem...
2, lassan 8 éve biztosítási tanácsadóként dolgozom... szertintem kitalálod, hogy mire gondolok.. :)
Ha félsz, ne ülj fel rá!
Semmi értelme, hogy kínozd magad e miatt, hiszen a mai technikai vívmányokkal kényelmesen leélheted az egész hátralévő életedet a nélkül, hogy akár csak 100m-nél közelebb menj bármilyen lóhoz még egyszer.
Amúgy szerintem teljesen jogos a félelem. Ahogy egy barátom mondta: a ló egy olyan közlekedési eszköz, amit egy vírusos kompjuter irányít. :)
Látom sok lovas "tapasztalatokkal" rendelkező ember írogat....
FEl kell ülni vissza,ez az egyetlen "gyógymód" a problémára,de aki lovagol az tudja. Aki meg nem ,az csak dobálódzik az ismeretlen érzéssel,amit soha nem tapasztalt még meg,csak jó dolog ideirkálni. Híres lovasok is estek sokszor pályafutásuk során,ha nem ültek volna vissza,nem tartanának itt,lemorzsolódtak volna.
Haha, azonnal visszaülni nem azért kell, hogy ne félj a lovaglástól, hanem azért, hogy a ló még véletlenül se kombinálja azt ki magának, hogy ha leesik a lovas, vége a munkának, mert könnyen rákaphat, hogy lepakolja aki nem tetszik neki.
Az meg, hogy "jaj, lovasbalesetem volt, nem merek visszaülni, pedig szeretnék" nem más, mint vegytiszta hiszti, amihez túl sok csöpögős együttérzést ne is reméljen a kérdező! Aki lovagoni akar, visszaül, aki nem akar, nem ül, ez ennyi. Nekem is volt már olyan esésem, hogy aznap délután meg kellett néznem a személyimből a lakcímemet és kikeresni az autóban talált térképről, hogy hogyan kell odamenni, na bumm, ez hozzá tartozik a sporthoz, egy percig se merült föl bennem, hogy emiatt sajnáltassam magamat. Egy szerencsétlen eset volt, ami nagyon-nagyon ritkán történik meg, kétszer egymás után pedig soha senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!