Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ez a hír vicc, vagy komoly?

Ez a hír vicc, vagy komoly?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 2. 23:18
 1/6 aspikami ***** válasza:
100%
A ló, hogy szenvedett károsodást egy férfi hímvesszőtől?? Ezt nem értem. Annak az Antinak csak nincs akkora farka mint egy lónak xD. A kérdésre válaszolja simán lehet igaz is, mivel vannak ilyen beteg emberek :( Sajnos!
2013. jún. 2. 23:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy van-e valóságtartalma, meg hogy egyáltalán mosolyognivaló vagy inkább szomorú... Egyszerűen nem tudom hogy elhiggyem-e, hogy ilyen megtörténhet. :D
2013. jún. 2. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos komoly, megtörtént. Írták, hogy a kezei is véresek voltak, most akkor képzeld el, vajon mire használta őket... de kár ebbe belemenni, a lényeg, hogy sajnos nem vicc.
2013. jún. 3. 02:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne a méret okoz gondot. Ha szárazon, izomból bevágod, és durva vagy vele, akkor szenvedhet sérülést, ugyanúgy, mint az ember nőnél. Nyilván nem azt írta, hogy 40 centi mélyen szenvedte el a ló azt a sérülést... Főleg, hogy mivel valószínűleg nem sárlott, ráadásul több helyen kikötötték, mozdulni se tud, így eleve bepánikolt, ráfeszített a paci... Különben igazság szerint nem is tudom, mit mondjak az ilyenekre. Próbálkoznak inkább egy aligátorral orálisan.
2013. jún. 3. 09:08
 5/6 Pivekla ***** válasza:

Ezt a cikket nem lehet komolyan venni, Bors, az egyik legnagyobb magyar pletykalap, tudjuk, hogy sokszor mennyi köze van az igazsághoz...

Ennek a cikknek a célja egyszerűen csak a polgárpukkasztás és az emberek nyugalmának háborgatása, nem több. Valóságalapja a történetnek annyi lehet, hogy az illető a lótól 10 méterre lévő bokorban lehúzta a sliccét és ürített. :)

Egy emberi pénisz mérhetetlen jóindulattal is negyed olyan rövid és fele olyan vastag mint egy lóé, 10 centis sebet fizikai képtelenség vele okozni. No meg az is tény hogy egy lovat ellenkezésképtelenné tenni nem olyan egyszerű, két helyről való kikötéssel nem sokat érünk. Ha a fejét két oldalról szorosan kiköti, az első és hátsó lábait pedig egy-egy karóhoz erősíti akkor esetleg azt mondom hogy nem valószínű hogy fél percen belül felrúgják ha matatni kezd a nemiszervnél, de a cikk alapján erről szó sem volt.

2013. jún. 3. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy ez az eset megtörtént e, azt nem tudom, de sajnos vannak ilyenek és történnek ilyennek, ha nem is kerülnek a sajtóba.
2013. jún. 3. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!