Ez az esemény most komoly vagy vicc?
Figyelt kérdés
Ez a videó arról szól,hogy elfogtak egy bankrablót,de szerintem ez csak valami vicc,hiszen ott az ember bilincsben viszik a kocsihoz úgy ahogy a rendőrök szokták,csak ők nem rendőrök.Két kabátos civíl ember viszi civíl autóhoz az embert akik nem rendőrök.
Mert ugye a rendőrök azok kék öltözetben vannak.
Szerintetek,ez a videó valami vicc,filmforgatás?
#film #rablási
2013. máj. 29. 17:44
2/6 anonim válasza:
Ott van a videó leírásában : a BRFK nyomozói.
A nyomozók civil öltözetben dolgoznak..
3/6 A kérdező kommentje:
A leírást nem olvastam el.
2013. máj. 29. 17:49
4/6 anonim válasza:
te akkor ne legyél rendőr, ha előbb lősz, aztán kérdezel!
5/6 sni válasza:
Gyors észrevétel, amúgy ha megnézed, a videó és a kapcsolódó cikk is 2009-es! :)
6/6 anonim válasza:
Már előttem megválaszolták: civil ruhás nyomozók, egyébként a jobb oldali piros-fekete ruhás férfi jobb oldalán kilóg a pisztolytáska, tehát lehet rajta látni, hogy fegyvert visel.
A rendőrök nem csak két ruházatot viselnek, lásd. beavatkozó egységek, vagy épp a már itt említett nyomozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!