Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ennek az "edzéstervnek"...

Ennek az "edzéstervnek" milyen hátrányai lehetnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az iskola kezdetével sajnos csak heti 3x jutok ki a lovamhoz, egymás után három nap, péntek-szombat-vasárnap.

Így egymás után három napot intenzíven mozog, aztán négy napot csak áll és nem csinál semmit, a legelőn van.

Sejtem hogy nem a legoptimálisabb ez a munkaelosztás, de hát nem igazán tudom máshogy megoldani... Ti voltatok már ilyen helyzetben, nagyon rossz hogy így dolgozik? Lehet esetleg tőle valami baja?

2013. okt. 3. 20:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A veszély akkor is ott van, csak csökkenthető. Ha karámban tud lenni a ló napi több órát, az rengeteget segít.

Azt nem tudod megcsinálni, hogy suliból eleve a lóhoz mész, az úton (ha buszozol) tanulsz odafelé, meg hazafelé is? Én így csináltam anno.

2013. okt. 9. 08:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Egész nap agy legelőn van és sétálgat, mozog, estére megy be az istállóba.

Igyekszem megoldani, köszönöm a tippeket!

2013. okt. 9. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!