Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyi pénzt kap, aki nyer...

Mennyi pénzt kap, aki nyer egy lovasversenyen? Pl galopp, vágta, díjugratás, stb? Minden érdekel, csak kíváncsiságból

Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez a verseny szintjétől függ, egy amatőr versenyen örülhetsz, ha kapsz valamit, ami fedezi a nevezési díjat, míg egy Nagydíjon már több millióról beszélünk, sőt...

Galoppon a kérdéses verseny szintjétől függ, ha fogadsz, akkor attól is függ, mekkora a szorzó a kérdéses lóra (tehát várják-e győztesnek).

Összességében itt is a nyereményalap a meghatározó persze, de egy kezdő lóval nem indulhatsz a legrangosabb versenyeken, aztán jellemzően eltérő a jutalmazás itthon és külföldön, és így tovább.

2013. szept. 25. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy maga a verseny(szervezők) mennyit ajánl fel.
2013. szept. 25. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Sokszor adnak inkább lovasboltba vásárlási utalványokat, vagy egy zsák tápot, kisebb versenyeken.

2013. szept. 25. 19:47
 4/9 Valletta ***** válasza:
Minden versenyre külön ki van írva a díjazás, tehát képtelenség általánosítani. Felajánlott tárgynyereményektől kezdve eurómilliókig terjedhet.
2013. szept. 25. 21:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Mert szeretnék majd a későbbiekben versenyezni, imádom a lovakat, amit nem szeretek, az a vele járó procedúra. Ide papír, oda papír, ilyen engedély, olyan engedély, orvosi vizsgálat, stb.

Tudnátok linkelni pár, alsó, közép kategóriás magyar verseny díjazását?

2013. szept. 25. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Galoppon NEM számít a nyereménynél,hogy hányan fogadnak és nyernek.A verseny kiírásakor már meg van határozva az összeg,amit a győztes és helyezettek kapnak és ezen nem változtatnak.

Dubaiban van olyan futam a Világkupán,ami 5 millió dollár összdíjazású,tudomásom szerint most ez a legmagasabb versenydíj.

2013. szept. 26. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Világért nem kötekednék, de én sem azt írtam, hogy a fogadások számától függ, hogy a nyertes ló tulaja, trénere és zsokéja mennyit kap. Azt írtam, hogy ott például ha fogad, akkor nyilván az már nem egy előre meghatározott összeg lesz, hanem függ a szorzótól.

Amúgy ha rákeresel, gond nélkül találsz a legtöbb szakágban kiírt versenynél nyereményalapra vonatkozó infókat is, bár ebből megélni nem fogsz, ha nem a legtetejét űzöd a dolognak.

2013. szept. 26. 22:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy megélni nem lehet belőle. Tudnátok linkelni egy pár olyat, amit írtál? Azt a nyereményalapost?
2013. szept. 26. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
2013. szept. 27. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!