Neked melyik lovaglási stílus a legszimpatikusabb és miért?
Előzőnek: A vágta és az ügetés nem lovaglási stílus, hanem jármód.
A kedvenc lovaglási stílusom a díjlovaglás, mert igazából az mindennek az alapja, és imádom, hogy olyan egyszerűnek tűnik mikor előadják a legnehezebb feladatokat, pedig nem egyszerű, csak nagyon jól lovagolnak.
Tényleg? Az szuper
imádom mikor a szép lovak a gyönyörű zenére "táncolnak"
Távlovaglás. :D
Mert arra használják a lovat amire teremtetett. Róni a kilométereket bele a végtelenbe minden ló álma. Egy természetes közege a lónak, ahol ló és lovasa igazán megismerhetik egymást. Jobban ismerem a lovam, mint bármelyik díjlovas, ugrólovas, western lovas valaha is fogja.
Én "díjlovagolok", az ugrósportok nem vonzanak valamiért, westernt soha nem nyílt lehetőségem kipróbálni, így nehéz lenne azt mondani, hogy mivel mindent ismerek, így mérlegeléses alapon ez a kedvencem.
Ellenben azt szeretem, ahogy érzem a fejlődést és a harmóniát, ahogy egyre kisebb jelekből is megértjük egymást a lovammal, már csak mert szerintem ez oda-vissza dolog, nem várhatom el, hogy ő mindent megtanuljon és megtegyen értem, ha én még az ő legalapvetőbb jeleit is lesza...
Mindenesetre soha nem versenyeztem, a közeljövőben nem is fogok, ügetőlovam van, a vágta jármódja olyan, amilyen, tehát a díjlovas rajtengedély kicsit még odébb van, ha lesz ugyan valaha is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!