Csak engem zavarnak ezek a színes kengyelek?
Ez egy újabb felfogás, vagyis te nem vagy annyira klasszikus. Biztos vidám személy vagy. Bár én is imádom a színeket, de a kengyel már túlzás. A végén kitalálják a ló divatot és lesznek korszakok. Lesz amikor a nittszögek, aztán punk, hip-hop, pop, reneszánsz, modern,... tervezésű dolgok, sőt sörénydivat is. Remélem nem találnak ki még valami borzasztó dolgot. Legyen az hupikék heveder vagy csak egy egyszerű műsörény.
Na mindegy, én is imádom a színeket, de szerintem nem minden hová azok valók. Az emberek évezredeken keresztül tökéletesítették a nyergeket, még ma is és egyszerűen rontanak a bőr minőségén, azzal hogy befestik.
De amennyi ember, annyi gondolkodás fajta és stílus. Értékelem a válaszodat, ezért zöld pacsi! :)
Szerintem egy ízléses szett darabjaként jól tud mutatni :)
Például láttam már úgy szettet díjugrató versenyen hogy szürke lovon fekete nyereg, illetve kantár, martingál, ínvédő, sötétkék nyeregalátét és sötétkék kengyel volt a nyergen. Valami a lovas kobakja volt még sötétkék, ha jól emlékszem. Nagyon tetszett :)
De színes kengyelekből inkább a sötétebb árnyalatúak tetszenek, az ilyen rikító rózsaszínt és sikláment nagyon gusztustalannak tartom:D
szerintem tök jók nem is láttam még színesben:D
De nem adnám lóra szerintem túl sok. egy egyszerű kengyel szerintem jobban mutat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!