Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Csak engem zavarnak ezek a...

Csak engem zavarnak ezek a színes kengyelek?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2013. szept. 15. 15:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ment a zöld kéz. Senkit se pontozok le, azért mert más a véleménye. Az egyediség meg dicsérendő, akár egy olyan kérdésnél, ahol igen/nem a válasz. Tehát zöld kéz!
2013. szept. 16. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyéniség kérdése..ha valaki szereti a szines dolgokat akkor tegye.. még mindig jobb mint mikor a ló színes..nekem tetszik:)
2013. szept. 16. 19:02
 13/17 A kérdező kommentje:

Ez egy újabb felfogás, vagyis te nem vagy annyira klasszikus. Biztos vidám személy vagy. Bár én is imádom a színeket, de a kengyel már túlzás. A végén kitalálják a ló divatot és lesznek korszakok. Lesz amikor a nittszögek, aztán punk, hip-hop, pop, reneszánsz, modern,... tervezésű dolgok, sőt sörénydivat is. Remélem nem találnak ki még valami borzasztó dolgot. Legyen az hupikék heveder vagy csak egy egyszerű műsörény.

Na mindegy, én is imádom a színeket, de szerintem nem minden hová azok valók. Az emberek évezredeken keresztül tökéletesítették a nyergeket, még ma is és egyszerűen rontanak a bőr minőségén, azzal hogy befestik.

De amennyi ember, annyi gondolkodás fajta és stílus. Értékelem a válaszodat, ezért zöld pacsi! :)

2013. szept. 16. 19:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ízléses szett darabjaként jól tud mutatni :)

Például láttam már úgy szettet díjugrató versenyen hogy szürke lovon fekete nyereg, illetve kantár, martingál, ínvédő, sötétkék nyeregalátét és sötétkék kengyel volt a nyergen. Valami a lovas kobakja volt még sötétkék, ha jól emlékszem. Nagyon tetszett :)

De színes kengyelekből inkább a sötétebb árnyalatúak tetszenek, az ilyen rikító rózsaszínt és sikláment nagyon gusztustalannak tartom:D

2013. szept. 18. 16:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Áhh engem is zavarnak,mármint sose adnám lovamra :PPP
2013. szept. 20. 18:36
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem tök jók nem is láttam még színesben:D

De nem adnám lóra szerintem túl sok. egy egyszerű kengyel szerintem jobban mutat:)

2013. szept. 20. 19:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát én sem tenném rá a lovamra:)
2013. szept. 21. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!